Πολυσυλλεκτικό για γερά νεύρα...

της Ταμάρα Τζουμαϊλη

Και ενώ όλη η χώρα τρέμει μετά το σεισμό που προκάλεσε η ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για διεξαγωγή Δημοψηφίσματος εγώ επιλέγω να αποστασιοποιηθώ...

Κουράστηκα να ασχολούμαι με τις αποφάσεις του Κ.Παπανδρέου... Κάνει σαν μικρό κακομαθημένο παιδάκι που δεν θέλει να του πάρουν το παιχνιδάκι του. Εν προκειμένω...την Ελλάδα! Πόσο μυαλό απαιτείται δηλαδή για να καταλάβει κάποιος ότι πλέον δεν είναι ικανός για αυτή τη θέση? Πραγματικά ας του πάρει κάποιος το παιχνίδι από το χέρι...Τελοσπάντων ας τον πείσει να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με κάτι άλλο. Ας γίνει τσαγκάρης, μπακάλης ή κουρέας. Άλλωστε δείχνει να έχει έφεση προς το τελευταίο, αφού ψαλιδίζει τα πάντα σε αυτή τη χώρα εκτός από το ...μουστάκι του!
Ψαλίδι είπα? Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της εταιρείας Nielsen μειώθηκε η αγοραστική δύναμη των Ελλήνων με το 88% να έχει αλλάξει τις αγοραστικές του συνήθειες! Σύμφωνα με την ίδια έρευνα ένας στους τέσσερις Έλληνες δήλωσε πως δεν του περισσεύουν καθόλου χρήματα για πολυτέλειες ή για αποταμίευση!
Αποταμίευση...Καιρό είχα να ακούσω αυτή τη λέξη, ακόμη περισσότερο να την κάνω πράξη! Όλος ο κόσμος έχει να πληρώσει δάνεια, πιστωτικές που χρήματα για να ''μπουν στην άκρη''? Η μισή Ελλάδα χρωστάει!
Και η Δήμητρα χρωστάει! Εεε, κάποιος έπρεπε να πληρώσει σε αυτή τη μεγάλη ''οικογένεια'', αφού δεν την πληρώνει ο Γιωργάκης! Στον πλειστηριασμό λοιπόν βγαίνει μία από τις έξι μεζονέτες της κυρίας Δήμητρας Παπανδρέου λόγω χρεών!
Αν κάποιος από εσάς ενδιαφέρεται να ''χτυπήσει'' πάντως τη μεζονέτα μπορεί να παρευρεθεί την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στο Ειρηνοδικείο Αμαρουσίου. Αλήθεια όμως που χρωστάει η κ.Παπανδρέου?... Το bloggers-tv έχει την απάντηση και σε αυτό! Η εν λόγω κυρία οφείλει 25.943 Ευρώ στην Μη Κυβερνητική Οργάνωση ''Χριστιανική Ένωση Νεανίδων''. Σύμφωνα με πληροφορίες η οφειλή αφορά ενοίκια... Βοήθεια μας! Δεν είναι η μοίρα αυτού του σπιτιού να μείνει στα χέρια της κ.Παπανδρέου... Πόσα να αντέξουν πια αυτοί οι τοίχοι της πολυσυζητημένης μεζονέτας της οδού Αγράμπελης? Αγανάκτησαν....
Αγανακτισμένη βέβαια είναι και η κ.Β.Σχοιναράκη, σύμβουλος του Πρωθυπουργού, πρώην Βουλευτής και Νομάρχης. Αφορμή αποτέλεσε η κριτική που άσκησε ως προς το πρόσωπο της ο δημοσιογράφος Αλέκος Ανδρικάκης μεσω του facebook.
Η κ.Σχοιναράκη εμφανίζεται θιγμένη ακόμη και από τα like στη δεδομένη ανάρτηση ενώ κατέθεσε αγωγή εναντίον του δημοσιογράφου ζητώντας αποζημίωση ύψους 100.000 Ευρώ αλλά και φυλάκιση του για 1 μήνα αν δεν πληρώσει!
Και μιας που αναφέρθηκα στο facebook οφείλω να σας ενημερώσω πως τα μέλη οργάνωσης χάκερ με την ονομασία ''Ανώνυμοι'' απειλούν με καταστροφή της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης! Μάλιστα ανάρτησαν και σχετικό βίντεο στο Youtube δηλώνοντας πως θα ξεκινήσουν την επίθεση τους στο facebook στις 5 Νοεμβρίου, μιας και όπως υποστηρίζουν δίνει πληροφορίες στις κυβερνητικές υπηρεσίες...
Αρκούν αυτά τα νέα για σήμερα υποθέτω...Παρακαλώ μη σκέφτεστε οτιδήποτε έχει σχέση με το Δημο...ψόφισμα, αφού μία ή άλλη όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα αυτού η χώρα θα πάει σε εκλογές. Και όχι δεν είναι αποκλειστικές πληροφορίες εκ των έσω...Απλή λογική!
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΕΛΛΗΝΑ!