Απάτη Γιαννίκου με απεργοσπαστικό περιοδικό

Αλλαξε τίτλο στο Tivo και κατάφερε να το εκδώσει από την Τυποεκδοτική

Την ώρα που τα έντυπα του όμιλου Γιαννίκου (εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και περιοδικά «TIVO», «ΔΙΦΩΝΟ», «INFORMER») σταμάτησαν να εκδίδονται εξαιτίας των απεργιακών κινητοποιήσεων των υπαλλήλων για τη μη καταβολή δεδουλευμένων από το τέλος Οκτωβρίου του 2011, ο κ. Γιαννίκος κατάφερε να σπάσει την απεργία εκδίδοντας ένα από τα περιοδικά του μέσω...τεχνάσματος.


Η εταιρεία του Κ. Γιαννίκου άλλαξε όνομα στο περιοδικό από TiVo σε TiVi Weekly και με νέα εταιρεία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» κατάφερε να συναψει σύμβαση με την Τυποεκδοτική, να το εκτυπώσει και να το φέρει στα περίπτερα.

Μετά από τις έντονες αντιδράσεις των εργαζομένων στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή» και στις περιοδικές εκδόσεις, την Τετάρτη το απόγευμα, η Τυποεκδοτική εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρεται και περιγράφει το γεγονός και δηλώνει ότι διακόπτει την συνεργασία της με την εν λόγω εταιρεία.

H ανακοίνωση της Τυποεκδοτικής για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly 


«Η διεύθυνση της Τυποεκδοτικής αναλαμβάνει την ευθύνη για την εκτύπωση του περιοδικού TiVi Weekly που όπως αποδεικνύεται είναι ιδιοκτησίας Γιαννίκου. Η συμφωνία της Τυποεκδοτικής έγινε με την εταιρία «Κίνηση Ήχου και Εικόνας Α.Ε» που εμφανίστηκε ως ιδιοκτήτης νέου εβδομαδιαίου περιοδικού. Όταν αποκαλύφθηκε ότι το περιοδικό είναι απεργοσπαστικό και ο πραγματικός ιδιοκτήτης είναι ο Κ. Γιαννίκος σταμάτησε τη συνεργασία με τη συγκεκριμένη εταιρία.

Η Διεύθυνση της Τυποεκδοτικής»