Ο Τζουμάκας υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ!


Ανακοίνωσε υποψηφιότητα επιτιθέμενος στους δελφίνους
Αυξάνονται και πληθύνονται οι υποψήφιοι για το χρίσμα του προέδρου της πράσινης παράταξης καθώς μετά τους Βενιζέλο, Λοβέρδο & Χρυσοχοΐδη, στην κούρσα της διαδοχής του ΓΑΠ μπαίνει και ο πρώην υπουργός Στέφανος Τζουμάκας.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, ο κ. Τζουμάκας τόνισε χαρακτηριστικά ότι «στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν διαδικασίες και αναλαμβάνω πρωτοβουλία και βγαίνω μπροστά». Παράλληλα μιλώντας για τους υποψήφιους διαδόχους του Γιώργου Παπανδρέου στην ηγεσία του κόμματος είπε «Θέλουν να γίνουν χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη».
Μιλώντας για τους δελφίνους τους χαρακτήρισε «εκτελεστικά όργανα της διαπλοκής που, αφού οδήγησαν τον πρωθυπουργό σε παραίτηση, οργανώνουν τώρα μία δεύτερη επιχείρηση ελέγχου και κατάληψης της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ απο πρόσωπα ελεγχόμενα απο επιχειρηματικούς κύκλους».
Από τις βολές του κ.Τζουμάκα δεν ξέφυγε ούτε η κυβέρνηση Παπαδήμου, αφού είπε πως «είναι εκτός κάθε οικονομικής και κοινωνικής πραγματικότητας, συνεχίζει το εμπόριο του φόβου περί χρεοκοπίας και εξόδου της χώρας απο το ευρώ, γεγονός που ούτε επαληθεύτηκε ούτε θα επαληθευτεί».