Ποινική δίωξη του Κουλούρη ζήτησε ο τραυματίας αστυνομικός


Ο πρώην υπουργός «δε συνεργάστηκε στον έλεγχο» και «έπεσε πάνω» στον αστυνομικό

Την ποινική δίωξη του Κίμωνα Κούλουρη για πρόκληση τροχαίου ατυχήματος με τραυματισμό ζήτησε πριν από λίγο ο 25χρονος ειδικός φρουρός ο οποίος τραυματίστηκε στα
πόδια του κατά το περιστατικό που σημειώθηκε χθες το βράδυ μεταξύ του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ, στη διασταύρωση της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την οδό Καλλιρρόης.

Ο ειδικός φρουρός έδωσε κατάθεση το απόγευμα στην Τροχαία Καισαριανής που διενεργεί την προανάκριση. Ο ίδιος φέρεται να καταθέτει ότι ο πρώην βουλευτής δεν συνεργάστηκε στον έλεγχο, τους μίλησε απαξιωτικά και κάποια στιγμή έβαλε μπροστά και έπεσε επάνω του.

Ο πρώην βουλευτής έχει εκφράσει τη λύπη του για το περιστατικό. Ο ίδιος παραδέχεται ότι παραβίασε τον ΚΟΚ, όχι όμως ότι έβαλε εμπρός το αυτοκίνητο και τραυμάτισε τον αστυνομικό.


Ειδικοί Φρουροί: Υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση του Κ. Κουλούρη

Το Σωματείο των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΕΦΕΑΑ), με ανακοίνωσή του, διατυπώνει ερωτηματικά για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και διατυπώνει υπόνοιες για ιδιαίτερη μεταχείριση του πρώην βουλευτή.

Παράλληλα, το ΣΕΦΕΑΑ ζητά την παρέμβαση των ανώτατων δικαστικών Αρχών της χώρας «ώστε να διαλευκανθεί απόλυτα το γεμάτο ερωτηματικά περιστατικό της 07/01/2012».
Σε απάντησή της προς το ΣΕΦΕΑΑ, η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζει ότι "λήφθηκαν όλες οι αστυνομικές και δικονομικές ενέργειες που προβλέπονταν από το νόμο" σε μία τέτοια περίπτωση.

www.bloggers-tv.gr με πληροφορίες από ΤΑ ΝΕΑ