Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων εν όψει

του Μιχάλη Ταστσόγλου

Αλλά και μειώσεις μισθών ιδιωτικών υπαλλήλων

Σε πολύ δύσκολη θέση ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Σε πολύ δυσκολότερη οι δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι. Δεν κάνει πίσω η Τρόικα και ζητά "επί πίνακι" τα "κεφάλια" δημοσίων υπαλλήλων. Άσχημα νέα για τους ιδιωτικούς υπαλλήλους.



Το Έθνος κάνει λόγο για απαίτηση της Τρόικας να απολυθούν άμεσα 15.000 δημόσιοι υπάλληλοι. Μιλάμε για ένα αριθμό που θα προκαλέσει αμέσως κατακόρυφη άνδο της ανεργίας που ήδη καλπάζει. Ασφυκτικά πιέζουν οι Ευρωπαίοι με τη δικαιολογία ότι δε γίνεται να δίνουν χρήματα οι Ευρωπαίοι πολίτες για την Ελλάδα και η ελληνική κυβέρνηση να μην κάνει καν τα τυπικά.

Προωθείται άμεσα και μείωση των μισθών στον ιδιωτικό τομέα. Ό,τι κι αν λένε ΓΣΕΕ, ΣΕΒ, Παπανδρέου και βουλευτές οι μισθοί θα περικοπούν και η ύφεση θα συνεχίσει να κατατρώει την ελληνική οικονομία.

Δυστυχώς, η Τρόικα είναι ανυποχώρητη και ό,τι θέλει αυτή θα γίνει καθώς εμείς την έχουμε πλέον ανάγκη και όχι αυτή εμάς. Το bloggers-tv δε θα βαρεθεί ποτέ να λέει και να γράφει ότι αυτά τα "δικαιώματα" τους τα έδωσε ενυπογράφως ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου που βύθισε την ελληνική κοινωνία στην παρακμή.