Νεοδημοκράτικο σεξ στη Συγγρού


Και συγκεκριμένα στα γραφεία της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας καταπολεμούν την οικονομική κρίση με... σεξ!

Δείτε τι γράφει η στήλη "Βηματοδότης" της εφημερίδας "Το Βήμα" για το σχετικό περιστατικό, έτσι για να ξεχαστούμε λίγο από τη μιζέρια της επικαιρότητας.

Κι όμως κάνουν σεξ στη Νέα Δημοκρατία. Στέλεχος του κόμματος που ζήλεψε τη δόξα του εθισμένου στο σεξ Μάικλ Φασμπίντερ στην ταινία «Shame» «συνελήφθη» προ ημερών στα υπερσύγχρονα γραφεία της Συγγρού να βρίσκεται σε προχωρημένη στάση γιόγκα με νεαρά εργαζομένη. Δεν πρόκειται για βουλευτή αλλά για έναν εκ των ανθρώπων που εργάζονται για την επιστροφή της ΝΔ στην εξουσία.

Το στέλεχος της Δεξιάς προσέγγισε την εκπρόσωπο της εργατικής τάξης διότι διέκρινε ταλέντα της που παραμένουν ανεκμετάλλευτα και θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την έξοδο του τόπου από την κρίση. Μετά τη γνωριμία του μαζί της έσπευσε να τη συναντήσει νωρίς το πρωί, ορμώμενος και από ορμονικά φαινόμενα που τα ξημερώματα διαταράσσουν τον ύπνο των αντρών. Ήταν τέτοιο το πάθος ανάμεσα στο ρομαντικό ζεύγος - συμβολικό της επανένωσης του κόμματος με τα λαϊκά στρώματα... – που δεν διέκριναν την ύπαρξη ετέρας υπαλλήλου η οποία άκουσε τους θορύβους και έσπευσε να διαπιστώσει τι συμβαίνει.

Πληροφοριοδότης με ενημερώνει ότι έγινε προσπάθεια να υψωθεί «τείχος σιωπής» και να μην μάθει για την υπόθεση ο κ. Αντ. Σαμαράς, αλλά τελικώς τα νέα έφθασαν στο προεδρικό γραφείο και ο πρόεδρος θύμωσε πολύ.

Σε κάθε περίπτωση όμως το περιστατικό θεωρείται λήξαν, αφού ουδείς αμφισβήτησε ότι υπήρξε συναίνεση μεταξύ των δύο ενηλίκων. Και δεν είναι το μόνο περιστατικό...