Το ΠΑΣΟΚ "ακρωτηριάζεται" για...τη σωτηρία της χώρας!


Σκέψεις για επανίδρυση του κόμματος και αλλαγή ονόματος σύμφωνα με συνεργάτες του Βενιζέλου

Έντονος προβληματισμός επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στο στρατόπεδο Βενιζέλου για την πορεία των πολιτικών εξελίξεων καθώς και για τον δημοσκοπικό κατήφορο του κόμματος. Σύμφωνα με πληροφορίες
που διαρρέουν συνεργάτες του, ο κ. Βενιζέλος, στην προεκλογική του καμπάνια για να αναλάβει την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, σκοπεύει να κάνει κινήσεις που θα αλλάξουν την γκρίζα εικόνα του κόμματος όπως διαμορφώθηκε τα τελευταία δύο χρόνια υπό την ηγεσία του ΓΑΠ, θέλοντας να δώσει μια νέα εικόνα του εαυτού του αλλά και του κόμματος σε αυτή την δύσκολη για την Ελλάδα εποχή.

 «Θα αλλάξουν όλα. Από το όνομα και το σύμβολο μέχρι τις νοοτροπίες στελεχών που οδήγησαν σε πολλές περιπτώσεις στα σημερινά αδιέξοδα» λένε οι συνεργάτες του αντιπροέδρου .
«Υπάρχει σχέδιο για να επανασυστήσουμε την παράταξη» λένε οι ίδιοι συνεργάτες του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και υποστηρίζουν πως «το στοίχημα της χώρας θα το κερδίσει όποιος μιλά με ειλικρίνεια και λέει την αλήθεια. Από αυτό θα κριθεί η παράταξη».

Σε ότι αφορά την συρρίκνωση του ΠΑΣΟΚ όπως εμφανίζεται στις δημοσκοπήσεις, οι συνεργάτες του κ. Βενιζέλου λένε: «Αναγκαζόμαστε να λάβουμε πολύ δύσκολες αποφάσεις, αποφάσεις που μας φέρνουν σε μετωπική σύγκρουση με μεγάλα τμήματα της παραδοσιακής κοινωνικής βάσης του ΠΑΣΟΚ. Πρόκειται για έναν συναισθηματικό, ηθικό, πολιτικό και εκλογικό ακρωτηριασμό, που το ΠΑΣΟΚ υφίσταται στο όνομα της σωτηρίας της χώρας. Κάνουμε μεγάλο αγώνα για να διαφυλαχθεί η αξιοπρέπεια, η αξιοπιστία και η υπερηφάνεια του λαού μας».