Αποσύρεται ο Πάγκαλος!

 του Μιχάλη Ταστσόγλου

Δεν θα είναι υποψήφιος στις ερχόμενες εκλογές

Διαβεβαιώνοντας πως θα αγωνιστεί για τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία του κόμματος που τον ανέδειξε, ο Θόδωρος Πάγκαλος ανακοίνωσε πως δεν θα είναι υποψήφιος στις εκλογές του... Μαΐου. Όχι πως θα εκλεγόταν πάντως...











Αν και πάλι προκάλεσε το κοινό αίσθημα, λέγοντας πως δεν καταλαβαίνει τον "πανικό" για την ημερομηνία των εκλογών και ότι αυτή η απόφαση ανήκει καθαρά στον - διορισθέντα - κύριο Παπαδήμο, ο Θόδωρος Πάγκαλος, ο δούρειος ίππος της τελευταίας κυβέρνησης Πα.Σο.Κ., ανακοίνωσε ότι δεν προτίθεται να είναι υποψήφιος βουλευτής.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση, γνωστοποίησε την απόφασή του αυτή. Μία απόφαση η οποία προσωπικά πιστεύω πως ήταν εξ αρχής στο μυαλό του και γι' αυτό το λόγο προτίμησε να παίξει το ρόλο ενός αντιπροέδρου που θα προκαλεί διαρκώς και θα παίρνει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και το μένος του εκλογικού σώματος.

Η στάση του κυρίου Πάγκαλου ήταν ύποπτη εξ αρχής. Το Πα.Σο.Κ. παρέδιδε τα κλειδιά της χώρας σε διεθνείς οργανισμούς και όλη η κοινή γνώμη ασχολείτο με όσα δήλωνε ο προκλητικός - και άνευ ουσιαστικού αντικειμένου - αντιπρόεδρος.