Όταν ο Αυτιάς λιθοβολούσε τον Καραμανλή!

Όταν ο Αυτιάς λιθοβολούσε τον Καραμανλή!
Θυμάμαι (πολύ καλά μάλιστα) όταν στην Κυβέρνηση ήταν η επάρατος δεξιά με πρωθυπουργό τον Κώστα Καραμανλή ο Γιώργος Αυτιάς ούρλιαζε καθημερινά για την γενιά των 700 ευρώ!



Το τι είχε σούρει στην τότε κυβέρνηση ο Αυτιάς δεν λέγεται. Καθημερινά κεραυνοβολούσε τους αρμόδιους υπουργούς γιατί δεν έδιναν αυξήσεις. Γιατί επιχειρούσαν να αλλάξουν την δραματική κατάσταση των ταμείων τα οποία ήταν μείον. Θεωρούσε κάθε μέτρο αντισυνταγματικό.

Κάθε πρωί έστηνε καυγά και λιθοβολούσε αδιακρίτως μια κυβέρνηση που δεν ευνοούσε κατά την γνώμη του τον λαό! Μια κυβέρνηση άδικη για τον Αυτιά.

Και σήμερα σιωπά. Ναι, δεν μιλάει για την γενιά των 300 ευρώ. Αντιθέτως έρχεται να πει ότι φταίνε όλοι οι πολιτικοί για την κατάντια μας. Και δεν το κάνει χάρη της αντικειμενικής δημοσιογραφίας αλλά χάρη των επιβαλλόμενων ισορροπιών.

Γιατί εάν ο Καραμανλής έπαιρνε τα μέτρα που διαφημίζει σήμερα ο καλός φίλος και συνάδελφος Γιώργος θα ζητούσε να τον στήσουν στα 10 βήματα και αν τον εκτελέσουν στο Σύνταγμα! Φυσικά όλα έχουν την δική τους εξήγηση...

newpost.gr