Η "κυβέρνηση" του ΣΥΡΙΖΑ


Για πρώτη φορά μετά της εκλογές της 17ης Ιουνίου συνεδριάζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να ορίσει τους τρεις κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους και τον γραμματέα της. Όπως όλα δείχνουν στο κόμμα της Κουμουνδούρου δίνουν ιδιαίτερη σημασία στη σημερινή ημέρα και στην οργάνωση της Κοινoβουλευτικής Ομάδας. 

Μάλιστα, οι συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο νέος γραμματατέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας συνεχίζονταν μέχρι χθες, αν και όπως όλα δείχνουν και όπως δημοσίευσε και το "Εθνος" γραμματέας θα οριστεί ο Ν. Βούτσης, ενώ για τη θέση των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων ακούγονται τα ονόματα έμπειρων βουλευτών, όπως ο Δ. Παπαδημούλης, ο Π. Λαφαζάνης, ο Θ. Δρίτσας και η Σ. Σακοράφα. Τέλος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα είναι το μέλος της γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Αθανασίου.
Φαίνεται λοιπόν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν οργανώνει απλά την κοινοβουλευτική του ομάδα, αλλά χτίζει μια δεύτερη "κυβέρνηση", έτοιμη να πολεμήσει την Επίσημη-μνημονιακή, χρησιμοποιώντας τα καλύτερά του στελέχη στις κατάλληλες θέσεις. Και όχι άδικα, εφόσον δεν έχουν να κάνουν αντιπολίτευση σε ένα κόμμα  αλλά σε τρία!