Σε τροχιά ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ


Σε τροχιά ΠΑΣΟΚ φαίνεται να κινείται και η ΔΗΜΑΡ αφού έχουν ανοίξει νέα μέτωπα και νέες εσωκομματικές συγκρούσεις στο εσωτερικό του κόμματος, καθώς μετά την παραίτηση Χατζησωκράτη από τη θέση του υπεύθυνου Οικονομικής Πολιτικής, φαίνεται πως και ο κ. Στέφανος Μπαγεώργος πρόκειται να τον ακολουθήσει στην έξοδο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Ελεύθερου Τύπου.

Ο κ. Μπαγεώργος, ιδρυτικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, που ανήκει στην ομάδα των στελεχών τα οποία διαφωνούσανμε τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση , είναι κορυφαίο στέλεχος και πολιτικός συνοδοιπόρος του Φώτη Κουβέλη ήδη από την εποχή του ΚΚΕ Εσωτερικού, της ΕΑΡ και του ΣΥΝ.
Ο κ. Μπαγεώργος έχει στείλει σχετική επιστολή στον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη, με τον οποίο μάλιστα θα συναντηθεί απόψε προκειμένου να του διασαφηνίσει τις προθέσεις του για το αν θα μείνει ή θα φύγει από το κόμμα.
Τα προβλήματα για τη ΔΗΜΑΡ όμως δεν σταματούν εδώ, αφού τα στελέχη της πρώην
 «Ανανεωτικής Πτέρυγας» του ΣΥΝ και νυν της ΔΗΜΑΡ  διαφωνούν με τη στήριξη της κυβέρνησης Σαμαρά και είναι μάλιστα αποφασισμένοι να παραμείνουν μεν στο κόμμα αλλά να συγκροτίσουν ωστόσο έναν άτυπο πόλο εσωκομματικής αντιπολίτευσης.
Εγώ ξέρω ότι ή  είσαι ή δεν είσαι σε ένα κόμμα. Τη δημιουργία ομάδας αντιπολίτευσης μέσα στο κόμμα σου για τους υπόλοιπους του κόμματός σου πρώτη φορά την ακούω. 
Βρείτε τα γρήγορα εκεί στη ΔΗΜΑΡ γιατί ο ρόλος που έχετε αναλάβει είναι πολύ σημαντικός και μέχρι τώρα δείχνετε ανέτοιμοι να τον αναλάβετε..