Οι κακές παρέες του Ράπανου με τον Σημίτη



Δεν ξέρουμε αν ο νέος υπουργός οικονομικών κ. Βασίλης Ράπανος θα είναί καλός ή κακός υπουργός. Προφανώς και θα ακολουθήσει συγκεκριμένες ντιρεκτίβες οι οποίες δεν θα προέρχονται από τον πρωθυπουργό, αλλά από συγκεκριμένα κέντρα αποφάσεων.

Το μόνο σίγουρο όμως είναι ότι ο κ. Ράπανος είναι πολύ έμπειρος οικονομολόγος με βαθιά γνώση του βόθρου της ελληνικής οικονομίας. Ήταν για χρόνια βασικός συνεργάτης στο επιτελείο του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη , μαζί με τον Λουκά Παπαδήμο, και γνωρίζει πολλά για τα οικονομικά πεπραγμένα των προηγούμενων κυβερνήσεων. Μέσω της Εθνικής Κτηματικής Τράπεζας και του Υπουργείου Οικονομικών αποτέλεσε βασικό γρανάζι του μηχανισμού Σημίτη ο οποίος έκανε την απάτη για την απόκρυψη του ελληνικού χρέους ώστε να μπει η χώρα στο ευρώ και να ακολουθήσουν αυτά τα τραγικά που ακολούθησαν. Σίγουρα γνωρίζει πολλά.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, συνεχίζει να κάνει παρέα με τον "αρχιερέα της διαπλοκής" όταν συχνά - πυκνά κάνουν κοινές εμφανίσεις σε γνωστό εστιατόριο των Αθηνών όπου το bloggers-tv τους έχει πετύχει.

Καλή αρχή...