«Πλακώθηκε» στον αέρα ο Πάγκαλος με την Τρέμη


Πολλές οι τηλεοπτικές κόντρες το τελευταίο καιρό και πριν λίγο προστέθηκε άλλη μια στη λίστα, καθώς εξελίχτηκε εντονή συζήτηση με χαρατκηρισμούς ανάμεσα στην Όλγα Τρέμη και τον Θεόδωρο Πάγκαλο στο Mega, σχετικά με τη δυνατότητα συγκυβέρνησης μεταξύ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στην πράξη, υπέρ της συνεργασίας των οποίων τάχθηκε ανοιχτά ο πρώην υπουργός.

Όταν η Όλγα Τρέμη ρώτησε τον κ. Πάγκαλο "Αριθμητικά προκύπτει η δυνατότητα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να συγκροτήσουν μια κυβέρνηση. Πως θα σταθεί όμως μια κυβέρνηση ΝΔ με ΠΑΣΟΚ, όταν τα δύο κόμματα έχουν καταδικασθεί στη λαϊκή συνείδηση για την σημερινή κατάσταση;¨ ο πρώην αντιπρόεδρος απάντησε «Βλέπω, είναι βασική πεποίθησή σας η κατάλυση του Συντάγματος». 
«Κύριε Πάγκαλε, θέλετε να μου κάνετε μαθήματα Δημοκρατίας;» ρώτησε Όλγα Τρέμη, η οποία ζήτησε επίσης από τον πρώην υπουργό να αφήσει «κατά μέρος τους χαρακτηρισμούς».
«Μα δεν με αφήνετε να μιλήσω» είπε ο κ. Πάγκαλος , ο οποίος στη συνέχεια ανέφερε:
«Για πολλοστή φορά εκφράζετε την άποψη ότι για να κυβερνηθεί η χώρα χρειάζεται η συναίνεση κάποιου λαϊκού παράγοντα ο οποίος είναι μη καθορισμένος… Δηλαδή εάν πολλοί “τσαμπουκαλιστούν” και αρχίσουν να πετούν πέτρες, εάν κλείσουν τους Πρυτάνεις του Πανεπιστημίου, αν πάρουν ρόπαλα και πετάνε κοκτέιλ μολότοφ, τότε πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπόψη την άποψή τους. Ε , δεν είναι αυτό το πολίτευμά μας, με συγχωρείτε πολύ». «Δεν ρώτησα αυτό, προφανώς δεν ρώτησα αυτό» παρατήρησε εκ νέου η κ. Τρέμη.

Δείτε εδώ το συγκεκριμένο απόσπασμα