Ο Κύρτσος αποχώρησε από το ΛΑΟΣ σαν...σουπερνόβα!

Ούτε 70 μέρες δεν έκατσε στο ΛΑΟΣ ο Γιώργος Κύρτσος. Βαρέθηκε τώρα που το κόμμα δεν μπήκε στην Βουλή και την έκανε για άλλες πολιτείες. «Δεν είχα στόχο στη ζωή μου να γίνω κομματικό στέλεχος. Επεδίωξα σε κάποια φάση να μπω στη Βουλή για να επηρεάσω καταστάσεις. Όπως γνωρίζετε απέτυχα παταγωδώς και επομένως θα δώσω προτεραιότητα στα επαγγελματικά μου, τα οποία ποτέ δεν εγκατέλειψα, άλλωστε», δήλωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1.


Η wikipedia δεν θα μπορούσε να είπε περιγράψει καλύτερα την πολιτική διαδρομή του Γιώργου Κύρτσου. Όχι, μην ψάχνετε το λήμμα «Κύρτσος» στην ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια. Πηγαίνετε στον όρο «σουπερνόβα». Ή, μάλλον, μην πάτε ούτε εκεί. Σας την παραθέτουμε αυτούσια:

«Ο όρος υπερκαινοφανείς αστέρες ή σουπερνόβα (supernova) αναφέρεται σε διάφορους τύπους εκρήξεων που συμβαίνουν στο τέλος της ζωής των αστέρων κατά τις οποίες παράγουν εξαιρετικά φωτεινά αντικείμενα, αποτελούμενα από πλάσμα, (ιονισμένη ύλη) και των οποίων η αρχική φωτεινότητά τους στη συνέχεια αδυνατίζει μέχρι του σημείου της αφάνειας μέσα σε λίγους μήνες».

Οποιαδήποτε ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι συμπτωματική.