"Η γράνα": η μεγάλη επιτυχία του Βύρωνα Πολύδωρα


Tο καλό που σας θέλω κύριοι Σαμαρά, Βενιζέλο και όποιοι άλλοι αγαπητοί κύριοι κυβερνάτε πάνω από αυτούς που θα μας "κυβερνήσουν". Αύριο, εκτός από κυβέρνηση, να συμφωνήσετε και στον Βύρωνα για πρόεδρο της Βουλής. Να μας λέει ιστορίες για τη γράαανα και για άλλες τέτοιες φιλοσοφικές του αναζητήσεις.

Η αριστοτεχνική αλληλοκάλυψη του φιλοσοφικού με τον πολιτικό λόγο που επιτυγχάνει ο κ. Πολύδωρας δημιουργεί ένα μοναδικό μεταμοντέρνο μόρφωμα δεξιόστροφης αριβιστοεξπρεσιονιστικής ουμανοκαπιταλιστικής ρητορείας που σίγουρα θα επηρεάσει βαθέως τους ορκισμένους τηλεθεατές του Βουλή TV, αυξάνοντας και την τηλεθέαση.

Αρκετά πια με τους διεκπεραιωτικούς προέδρους τύπου Πετσάλνικου που ήταν άνοστοι, άοσμοι και με βλέμμα δημοσιουπαλλήλου που τον διέκοψες από το κολατσιό. Δώστε "γράνα" στο λαό, δώστε "στρατηγό άνεμο" και "ασύμμετρη απειλή" να έρθει να ισιώσει!



Και εδώ που τα λέμε, πόσο καλύτερα είναι να βολέψετε τον Βύρωνα στην προεδρία της Βουλής, παρά σε κανα υπουργείο σαν το Δημόσιας Τάξης στο οποίο όταν ήταν υπουργός τα έκανε μ...αντάρα (απροετοίμαστος κρατικός μηχανισμός στις πυρκαγιές του '07, σκάνδαλο "ζαρντινιέρας", αστυνομική βία στις πορείες φοιτητών κ.α). Καλύτερα επικίνδυνος για 300, παρά για 10.000.000+.

Ακολουθεί η μεγάλη μεταφιλοσοφική ερμηνεία του Βυρωνα με τίτλο "Η γράνα" που αποτελεί εγγύηση για τις επερχόμενες μεγάλες στιγμές που θα ζήσει η Βουλή εφ' όσον αναδειχθεί τελικά πρόεδρος. Φτου να μην το γρουσουζέψουμε!


Για να αντιληφθείτε καλύτερα αυτά που ακούσατε άνωθεν από το στόμα του επικρατέστερου Προέδρου της Βουλής, σας παραθέτουμε και την απομαγνητοφώνησή του βίντεο για περαιτέρω μελέτη. Αν είστε και πιο μερακλήδες και θέλετε εξειδικευμένη ερμηνευτική προσέγγιση, πατήστε εδώ.

«Σας ζητώ να εκτιμήσετε, ειλικρινώς σας ζητώ να εκτιμήσετε,
ότι πάσχουμε ως κράτος, ως κοινωνία, ως διοικητική δομή,
από τους εργάτες, εντός εισαγωγικών, του πεδίου.


Ποιος θα δει την κομμένη γράνα,
γράνα, που σημαίνει υδραγωγός,
που καταστρέφει το νερό.. το έδαφος,
και ύστερα κόβει… γλύφει και κόβει την άσφαλτο,
και θα έρθουμε εμείς ύστερα, οι συβαρίτες πολιτικοί,
της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας, και των σχεδιασμάτων...
έχασαν από τον Κρότωνα...


Θα έρθουν οι συβαρίτες πολιτικοί,να πουν:
"εδώ τα δισεκατομμύρια στην Τσακώνα πρέπει να καταβληθούν τάχιστα,
γιατί ο δρόμος Τριπόλεως Καλαμάτας κάνει… εξαιτίας της διακοπής από το νερό...",
αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε!!!»