Κρυφή ξαδέρφη της συζύγου του Μιχαλολιάκου η... Λιάνα Κανέλλη!


Η αγαπημένη είδηση της ημέρας ήρθε από την βουλευτή της Χρυσής Αυγής και σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου Ελένη Ζαρούλια. Η σύζυγος του αρχηγού των χρυσαυγιτών αποκάλυψε σε συνέντευξή της ότι είναι ξαδέρφη με... τη βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη.



Η βουλευτής της Χρυσής Αυγής μιλώντας στο κανάλι ΣΤΑΡ και την εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» αποκάλυψε πως με την βουλευτή του ΚΚΕ είναι μακρινές ξαδέρφες και μικρές έκαναν υποχρεωτικά παρέα! Παράλληλα αναφερόμενη στην επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Λιάνα Κανέλλη και την Ρένα Δούρου είπε πως ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής καλά τους έκανε και τους επιτέθηκε.


Ακόμα, δήλωσε πως δεν είναι φεμινίστρια υποστήριξε πως η Λιάνα Κανέλλη είναι και εύσωμη και έτσι όταν έσπρωξε τον Ηλία Κασιδιάρη θα μπορούσε να τον ρίξει κάτω, γιατί μπορεί να είναι δυνατός, αλλά μπορεί να αντέξει να σηκώσει μέχρι έναν συγκεκριμένο αριθμό κιλών.


Πρόσθεσε μάλιστα πως οι άνθρωποι που τάχθηκαν υπέρ του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής μέχρι σήμερα ήταν τα μέλη της οργάνωσης και φυσικά ο αρχηγός τους Νίκος Μιχαλολιάκος. Κανείς δεν θεώρησε απαράδεκτο το γεγονός ότι το θύμα ήταν μία... γυναίκα.