Α. Τσοχατζόπουλος: Η πρώτη φωτογραφία πίσω από τα κάγκελα και η αίτηση διαζυγίου!

Tη πρώτη φωτογραφία του Άκη Τσοχατζόπουλου πίσω από τα κάγκελα δημοσίευσε το Πρώτο Θέμα, με τον πρώην υπουργό ντυμένο με ελαφρύ γαλάζιο πουκάμισο, σκούρο μπλε σπορ παντελόνι και μαύρα μοκασίνια, να  βρίσκεται στο τηλεφωνικό θάλαμο, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ περνά πολλές ώρες καθημερινά, κάνοντας επαφές με τους δικηγόρους του, τους στενούς του συνεργάτες και τους δικούς του ανθρώπους. 

Κλασική εικόνα κρατούμενου, έτσι?!
Ο Άκης μάλιστα φαίνεται πως έχει συμβιβαστεί με την ιδέα ότι θα αργήσει να επιστρέψει στο νεοκλασικό της Διονυσίου Αεροπαγίτου και έχει αρχίσει να προσαρμόζεται σιγά σιγά στους ρυθμούς της φυλακής, που δεν την λες και κανονική φυλάκη αφού βρίσκεται στην ΣΤ' πτερυγα των επωνύμων. 
Αυτό τον διαχωρισμό επωνύμων και μη στις φυλακές δεν μπορώ να τον καταλάβω. Ή έκλεψες ή δεν έκλεψες κύριε. Τι με νοιάζει αν είσαι επώνυμος ή όχι? Θα τιμωρηθείς το ίδιο και με τον ίδιο τρόπο. 
Έντάξει δε το συνεχίζω άλλο γιατί ο άνθρωπος περνάει δύσκολα...Του ζήτησε και η Σταμάτη διαζύγιο και δεν πρέπει να ναι καλά ο καψερός. Τι και αν μπορούσε να τη βλέπει μια φορά την εβδομάδα και να περνούν λίγες ώρες μαζί (όπως όλοι οι παντρεμένοι τρόφιμοι), το Βικάκη ως νοήμον άνθρωπος τα 'βαλε κάτω, τα ζύγισε και είδε ότι δεν πάει άλλο. Δεν έχει πλέον να κερδίσει και τίποτα από αυτόν τον γάμο. Που λέφτα τώρα για ταξίδια, φουντίτσες για κουρτίνες, σπα και ψώνια.. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Ποιος ο λόγος πλέον να είναι η κυρία Τσοχατζοπούλου όταν πια αυτό το όνομα είναι συνδεδεμένο με τη διαπλοκή. 
Σωστό το Βικάκη..
Όσο για σένα Άκη μου, υπομονή.. Πάρε και από μένα αυτό για δωράκι και να θυμάσαι ότι ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός!