Υπό παραίτηση και η υφυπουργός Φωτεινή Σκοπούλη…

Υπό παραίτηση και η υφυπουργός Φωτεινή Σκοπούλη...
Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να γίνουν τέσσερις οι παραιτήσεις υπουργών και υφυπουργών (Ράπανος, προτού καν ορκιστεί, Βερνίκος λόγω offshore, και Νικολόπουλος, λόγω φιλοδοξιών) της συγκυβέρνησης Σαμαρά – Βενιζέλου – Κουβέλη.

Η τέταρτη περίπτωση αφορά την υφυπουργό Υγείας, Φωτεινή Σκοπούλη που απειλεί με παραίτηση, εδώ και αρκετές ημέρες, καθώς δεν της έχουν δοθεί συγκεκριμένες αρμοδιότητες. Η κυρία Σκοπούλη που αποτελεί επιλογή της ΔΗΜΑΡ, σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ αφού έκανε κριτική για τα αποσπασματικά μέτρα στην υγεία πέταξε και την «βόμβα»: «Ήρθα εδώ γιατί δεν έχω τι να κάνω στο Υπουργείο, δεν έχω ακόμα αρμοδιότητες. Ενημερώθηκα και δεν έχω αρμοδιότητες».Πολλοί θεωρούν ότι η ομολογία της στην κρατική τηλεόραση έγινε προς την κατεύθυνση να πιέσει καταστάσεις προκειμένου να γίνει κάτι στο υπουργείο.
Σύμφωνα με όσα λέγονται η Σκοπούλη επείσθη να μην παραιτηθεί (την πίεσε κι ο Κουβέλης) και τελικά θα αναλάβει τον τομέα της δημόσιας υγείας κι αυτό προκειμένου να αποφευχθεί μια νέα παραίτηση που θα προκαλούσε επιπλέον πρόβλημα στην κυβέρνηση…


Πηγή zoornalistas.blogspot.gr