Τί έχουν πάθει τα ΜΜΕ με την Ο. Κεφαλογιάννη;

Παντού ακούς για την όμορφη και καλλίγραμμη υπουργό Τουρισμού. Μετά, ψάχνοντας στο google για την υπουργό Τουρισμού βλέπεις μία συμπαθέστατη κυρία. Όλα τα άλλα είναι υπερβολές.


Τα ΜΜΕ μας επιβάλλουν πρότυπα. Τον τελευταίο καιρό έχουμε τρία πρότυπα ομορφιάς τα οποία κατακλύζουν τις οθόνες μας. Το πρώτο είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, το δεύτερο είναι η Αγγελική - Αντριάνα  και το τρίτο η Όλγα Κεφαλογιάννη.

Με τις δύο πρώτες θα ασχοληθώ αδρομερώς. Η πρώτη είναι πολυ χαρούμενη και γλυκειά. Αλλά δεν είναι και πρότυπο ομορφιάς. Η δεύτερη είναι μία γυναίκα με όμορφα ματια και ξανθά μαλλιά. Δεν είναι όλες οι ξανθές και γαλανομάτες όμορφες όμως...

Η τρίτη είναι υπουργός. Και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπίζεται. Το ότι είναι πιο όμορφη από τη Βάσω Παπανδρέου και τη Λούκα Κατσέλη ή τη γυναίκα του Μιχαλολιάκου, δε σημαίνει ότι είναι και μοντέλο.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι υπουργός Τουρισμού. Να υπενθυμίσω ότι και η πρώτη αντίστοιχη υπουργός του Γιώργου Παπανδρέου ήταν η Άντζελα Γκερέκου. Δηλαδή εκείνη τι ήταν;