Αντώνη Σαμαρά, έχε χάρη που είσαι φίλος του Τσίπρα

 του Πιτσιρίκου

Ψήφο εμπιστοσύνης έλαβε η κυβέρνηση συνεργασίας που συγκρότησαν η Νέα Δημοκρατία, το ΠΑΣΟΚ και η Δημοκρατική Αριστερά -αλλά, ουσιαστικά, οι νταβατζήδες της διαπλοκής- μετά τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί των προγραμματικών δηλώσεων.

Ο Αντώνης Σαμαράς εξέφρασε την αποφασιστικότητά του να προωθήσει μαζί με τον Ευάγγελο Βενιζέλο τις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις, ώστε η χώρα να προχωρήσει μπροστά και να ξεφύγει από το άθλιο πελατειακό κράτος το οποίο έστησαν επί 38 χρόνια οι κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ που ΚΚΕ που μαγείρεψαν τα νούμερα για την είσοδο στο ευρώ, διόριζαν αβέρτα δικούς τους στο δημόσιο, δαπάνησαν δισεκατομμύρια για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας, έκαναν συμφωνίες μόνο και μόνο για να παίρνουν μίζες και, τελικά , οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.

Ο Αντώνης Σαμαράς επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας λόγο για «αβανταδόρους του λόμπι της δραχμής» αλλά ο Σαμαράς αποδεικνύεται ο καλύτερος αβανταδόρος της δραχμής και θα έχει αυτός την τιμή να γεμίσει τις τσέπες μας με δραχμές, οπότε το κοριτσάκι της διαφήμισης θα κάνει μήνυση στους γονείς του και θα κλειστεί σε μοναστήρι.

Αναφερόμενος στην προειδοποίηση του Αλέξη Τσίπρα ότι θα λογοδοτήσουν όσοι αποτολμήσουν να λεηλατήσουν τη χώρα και την προειδοποίησή του προς όσους θελήσουν να επενδύσουν, ο Αντώνης Σαμαράς είπε «αν είναι να βάλετε κάποιον φυλακή, βάλτε εμένα», οπότε καταλαβαίνουμε όλοι πως και ο Σαμαράς είναι σίγουρος πως ο ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει σύντομα κυβέρνηση και το μόνο που τον καίει τώρα είναι το πώς θα αποφύγει τη φυλακή.

Για να αποφύγει τη φυλακή, ο Αντώνης Σαμαράς σκοπεύει να ιδιωτικοποιήσει και τις φυλακές -και να τις δώσει κι αυτές σε κάνα κολλητό του από τη Μεσσηνία-, ώστε ο νέος ιδιοκτήτης τους να τον αφήσει να δραπετεύσει.

Πάντως, αν οι ιδιωτικές φυλακές δεν έχουν οφθαλμιατρείο, την πατήσαμε γιατί πάλι εμείς θα τον πληρώνουμε τον χαραμοφάη.

Το αστείο θα είναι να γλιτώσουν τη φυλακή ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος και να βρεθεί στη στενή ο Κουβέλης, ο οποίος έχει πάρει χαμπάρι τώρα πως είναι το κορόιδο της υπόθεσης -και το όνομά του θα μείνει στην ιστορία ως συνώνυμο του ξεφτίλα- αλλά δεν τον παίρνει να κάνει κι άλλη κωλοτούμπα γιατί το επόμενο βήμα θα είναι να βρεθεί στο τσίρκο Medrano.

Βέβαια, σιγά μην βάλουν φυλακή τον Σαμαρά, τον Παπανδρέου, τον Καραμανλή, τον Βενιζέλο και τον Σημίτη, ο Τσίπρας και ο Καμμένος – ούτε στο δικαστήριο δεν θα πάνε.

Αν ο Τσίπρας και ο Καμμένος είχαν τέτοιες προθέσεις, θα ανέφεραν και τα ονόματα των νταβατζήδων που κρύβονται πίσω από αυτές τις κυβερνήσεις – καλά, δεν κρύβονται και πολύ. Όχι μόνο δεν το κάνουν αλλά συνεχίζουν οι βουλευτές τους να παίζουν τον ρόλο των τζουτζέδων στα παράθυρα των καναλιών των νταβατζήδων.

Από την άλλη, δεν φταίνε ο Τσίπρας και ο Καμμένος που λένε και καμιά σαχλαμάρα για Δικαιοσύνη, έτσι για να περνάει η ώρα. Μετά τη χρεοκοπία της χώρας, οι μισοί σχεδόν Έλληνες που πήγαν στις κάλπες ψήφισαν πάλι Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, οπότε είναι ολοφάνερο πως οι Έλληνες είναι για τον πούτσο και αυτό δεν διορθώνεται με τίποτα. Μόνο με εξολόθρευση.

Ο Αντώνης Σαμαράς είπε στον Αλέξη Τσίπρα πως η Βουλή δεν είναι σχολικό δεκαπενταμελές -δεν χρειαζόταν να το πει αφού βλέπουμε όλοι πως ο Σαμαράς είναι σκέτο ΚΑΠΗ-, αλλά μακάρι να ήταν η Βουλή δεκαπενταμελές γιατί μπορεί να κανόνιζε τουλάχιστον να πηγαίναμε καμιά πενθήμερη εκδρομή στη Ρόδο και να μας κυνηγούσαν οι ξενοδοχειάρχες επειδή θα σπάγαμε τα κρεβάτια με τις καυλοπυρέσσουσες Σουηδέζες που αντιστέκονται σθεναρά στην ανθελληνική προπαγάνδα και συνεχίζουν να προτιμούν τα ελληνικά προϊόντα.

Εν τω μεταξύ, ο Αντώνης Σαμαράς και τα δυο άλλα αστέρια της συγκυβέρνησης αποφεύγουν να πουν τη λέξη «ιδιωτικοποίηση» -που κάνει τζιζζζ- και κάνουν συνέχεια λόγο για αποκρατικοποιήσεις.
Βέβαια, αυτό πολύ μικρή σημασία έχει από τη στιγμή που ιδιωτικοποιήθηκε -εδώ και δεκαετίες- η αξιοπρέπεια των Ελλήνων.

Θα έγραφα κι άλλα αλλά, Αντώνη Σαμαρά, έχε χάρη που είσαι φίλος του Τσίπρα.

πηγή: www.pitsirikos.net