Χάλια τα νεύρα σου Αννούλα!



Χάλια τα νεύρα της αγαπημένης πρωην υπουργού  "της φωτοτυπίας", Άννας Διαμαντοπούλου καθώς ακόμα δεν έχει χωνέψει την υπουργοποίηση του Θόδωρου Παπαθεοδώρου, ο οποιός ως πρωην πρύτανης και πολέμαχος του νομοσχεδίου της για τα ΑΕΙ, κατάφερε να το ακυρώσει.

Η Αννούλα πιστεύει μάλιστα ότι η ακύρωση αυτή του νομοσχεδίου της αποτέλεσε και την πολιτική της ταφόπλακα αφού δεν κατάφερε να εκλεγεί ούτε βουλευτής!


Αγαπητή Άννα, 


Για να δεις πόσο νιαζόμαστε για σένα, έχω να σου προτείνω ένα-δύο πραγματάκια που θα αλλάξουν τη ζωή σου, θα απαλλάξουν τον Παπαθεοδώρου από τα "γλυκά σου σχολιάκια" και θα δώσουν και σε μας.. μια ανάσα να το πω??!!

Αρχικά, φίλη μου Άννα get a life!

Σταμάτα να επιβεβαιώνεις όσους σε αποκαλούν ¨η στρίτζω του ΠΑΣΟΚ¨ με το να προσπαθείς να διαβάλεις τον νέο Υπουργό Παιδείας, σπέρνωντας δεξιά και αριστερά ένα σωρό παραπολιτικά, γιατί κακό δεν κάνεις στον Παπαθεοδώρου αλλά σε σένα.
Τι θα σου πρότεινα εγώ?! Κάτσε φτιάξε ενα βιογραφικό και στείλτο εκεί σε 5-6 ανθρώπους (τόσους γνώρισες τόσα χρόνια ως υπουργός), μπας και βρεις καμιά δουλίτσα και ασχοληθείς και με κάτι άλλο εκτός από εμάς.. γιατί μεταξύ μας, στη πολιτική δε σε βλέπω να ξαναγυρνάς!


Προς θεού μην αναφέρεις τη θητεία σου στο Παιδείας! 


Γράψε απλά βρε παιδί μου .. Καλή στις φωτοτυπίες! Αρκεί!


Έμαθα και για μια θέση που σου προτείνουν στην Αγγλία. Να πας! Μη το σκευτείς καθόλου! Να πας και να σαι και κοντά στο γιο σου και μη ανησυχείς για το ΠΑΣΟΚ και τον Ευάγγελο. 


Έχει βρει ήδη τη νέα Διαμαντοπούλου του κόμματος..


Αντίο Άννα