Αλλαγή στη δομή και τα πρόσωπα θέλει ο Παναγιωτόπουλος για το δελτίο του Mega!



Σε αλλαγές στα πρόσωπα και στη δομή του δελτίου ειδήσεων του Mega, θέλει να προχωρήσει ο Χρήστος Παναγιωτόπουλος καθώς σύμφωνα με "Το Παρόν" αισθάνεται και ο ίδιος προφανώς, πως η δυσφορία του κοινού για τη στάση του  δημοφιλέστερου δελτίου ειδήσεων της χώρας, εντείνεται, παρά το γεγονός ό,τι δεν αμφισβητείται η πρώτη θέση τουλάχιστον ως τώρα. 

Άργησε αλλά το κατάλαβε ότι για δελτίο ειδήσεων είχε δημιουργήσει ένα πάνελ πλήσης εγκεφάλου του τηλεθεατή με τις ιδέες και τα συμφέροντα των ιδιοκτητών του Μεγάλου Καναλιού.
Βέβαια μπορεί να θέλει ο ίδιος αυτές τις αλλαγές αλλά για να γίνουν πρέπει να συνηγορήσουν και οι μέτοχοι του Mega, γεγονός που δεν είναι εύκολο, ειδικά  αυτή την εποχή. 
Την ίδια ώρα, οι έφτασαν και πρώτες αφίξεις στο Mega,μετά την αποχώρηση των 24αρων που αρνήθηκαν να υπογράψουν τις νέες συμβάσεις μερικοί από τους οποίους είναι ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, η Κλειώ Νικόλαου, η Αλεξάνδρα Χατζηαντωνίου, ο Απόστολος Μαγγηριάδης και Ράνια Τζίμα ενώ οι υπόλοιπες θέσεις καλύφθηκαν με εσωτερικές μετακινήσεις.
Στο ΔΣ των μετόχων του καναλιού τη Τρίτη θα έρθει και το θέμα της παραγωγής των ελληνικών σειρών. Ο τηλεοπτικός σταθμός θέλει να  βγάλει στον αέρα 4+1 σειρές, τα «Κλεμμένα όνειρα», τους «Βασιλιάδες», το «Πίσω στο σπίτι» την «Κλινική περίπτωση» και μια ακόμη σειρά. Ταυτόχρονα όμως μείζον θέμα για τις εταιρείες παραγωγής των μετόχων είναι η αποπληρωμή των προηγούμενων ετών. Υπάρχει μάλιστα παραγωγός στον οποίο οφείλονται 14 εκατ. ευρώ!