Μην τους αφήνεις να σε κλέβουν - Ζήτα απόδειξη


ΦΠΑ
 
Αρκετά πλέον με την φοροδιαφυγή των ελεύθερων επαγγελματιών στην Ελλάδα. Δεν γίνεται οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι να πληρώνουν κανονικά φόρους για εισοδήματα ύψους 70 δις ευρώ και οι ελεύθεροι επαγγελματίες να ξεφεύγουν από το νόμο δηλώνοντας μόλις 3,5.

Οι πολίτες που υφίστανται την εξοντωτική φορολογία δεν αντέχουν πια να πληρώνουν τις κλεψιές  και τα σπασμένα κάθε μεγαλοκαταστηματάρχη, γιατρού, δικηγόρου, εστιάτορα, ταξιτζή, βενζινοπώλη ή κάθε λογής μαφιόζου της παραοικονομίας που δεν κόβει αποδείξεις, δεν αποδίδει το νόμιμο φόρο στο κράτος και κάνει την προσωπική του περιουσία με τα λεφτά που θα μπορούσαν να πηγαίνουν σε συντάξεις και μισθούς.


Είναι ώρα πλέον για όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες να συμπαρασταθούν στις δύσκολες οικονομικά ώρες της ελληνικής κοινωνίας και να επανέλθουν στην νομιμότητα εκδίδοντας αποδείξεις και αποδίδοντας τα χρήματα του Φ.Π.Α στο ελληνικό κράτος.
Και αν δεν μπορούν να το κάνουν μόνοι τους και εφόσον οι εισπρακτικοί μηχανισμοί ολίγωρούν, τότε είναι η ώρα του πολίτη να διεκδικήσει το δίκιο του και την επιβολή του νόμου.
Η καταγγελία του κάθε παραβάτη που κλέβει τον συμπολίτη του και το κράτος, δεν είναι ρουφιανιά αλλά δείγμα πολιτισμού και επιτακτική κοινωνική ανάγκη. Οι πολίτες οφείλουν να καταγγέλουν όλες εκείνες τις παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις 11012@hellenicpolice.gr και financialpolice@hellenicpolice.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Αρκετά πια με την παραοικονομία.
- Μην τους αφήνεις να σε κλέβουν
- Ζήτα απόδειξη
- Κατάγγειλε την παρανομία


Άρθρο με πληροφορίες από:
ΕΛ.ΑΣ: «Δεν σας κόβουν απόδειξη;» - Πάρτε μας τηλέφωνο ή στείλτε mail | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/69163#ixzz27OWrFF00