Σρόιτερ: ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ σπάνε τις απεργίες που στήριξαν



Ο Παρουσιαστής του  κεντρικού δελτίου του Alpha Αντώνης Σρόιτερ

Μία ενδιαφέρουσα γνώμη για το κλείσιμο της ΕΡΤ και μία γλαφυρή αποτύπωση της στάσης της αντιπολίτευσης στη γενική απεργία των ραδιοτηλεοπτικών Μ.Μ.Ε. ανάρτησε σήμερα, μέσα από το λογαριασμό του στο facebook, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου του Alpha Αντώνης Σρόιτερ.

Στο πιο πρόσφατο status του, ο δημοσιογράφος έγραψε ένα σχόλιο το οποίο είναι άξιο συζήτησης: «Η Ένωση  Συντακτών προκηρύσσει απεργία σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, για συμπαράσταση στην ΕΡΤ. Οι παρατάξεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ στους δημοσιογράφους, στηρίζουν την απόφαση για απεργία και ζητούν μάλιστα απεργία διάρκειας. Όλα τα ιδιωτικά κανάλια υπακούουν στην απόφαση. Την ίδια ώρα, ο ραδιοφωνικός σταθμός του ΣΥΡΙΖΑ και ο τηλεοπτικός σταθμός του ΚΚΕ, ΣΠΑΝΕ την απεργία και μεταδίδουν κανονικά ειδήσεις. Δικαιολογία; "Δεν ενημερώνουμε, κάνουμε ταξική πάλη!" Τα συμπεράσματα δικά σας...».

Το εν λόγω status του Αντώνη Σρόιτερ

Επίσης, σε προηγούμενη ανάρτησή του, ο παρουσιαστής μίλησε με αυστηρό ύφος για όσα ακολούθησαν το "μαύρο" που έπεσε στην ΕΡΤ:

«Απλά μαθήματα ελληνικής υποκρισίας.

1.Χθες: "Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ είναι αλήτες ρουφιάνοι δημοσιογράφοι". Σήμερα: "το λουκέτο είναι ένα μεγάλο πλήγμα στην σωστή ενημέρωση."

2. Χθες: "γιατί να πληρώνω την ΕΡΤ με την ΔΕΗ, αφού δεν την βλέπω". Σήμερα: "πραξικόπημα, μας στερούν την ΕΡΤ".

3. Χθες: "οι κρατικοδίαιτοι της δημόσιας τηλεόρασης προβάλλουν μόνο την κυβέρνηση. Σήμερα: "Αίσχος, προσπαθούν να φιμώσουν την ενημέρωση".

Το εντυπωσιακό; Το χθες και το σήμερα, είναι οι ίδιοι ακριβώς άνθρωποι. Πολλοί από αυτούς κρατούν σημαίες, αυτή τη στιγμή, έξω από την ΕΡΤ...».


Τι έχουν να ανταπαντήσουν άραγε το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ στα επιχειρήματα του κ. Σρόιτερ;