Καμία κουβέντα για αποχώρηση απ’ τον Παπανδρέου

Απλά κάποια sites γράφουν για να γράφουν…


Ναι, είναι αλήθεια ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε χθες μικρές συναντήσεις με έξι κορυφαίους υπουργούς στο γραφείο του στη βουλή. Συνάντησε συγκεκριμένα τους Δ. Ρέππα, Α. Διαμαντοπούλου, Ευ. Βενιζέλο, Ανδρ. Λοβέρδο, Κ. Σκανδαλίδη και Χρ. Παπουτσή, ενώ τις επόμενες ημέρες θα συζητήσει κατ' ιδίαν και με άλλα κορυφαία στελέχη. Πόσο Ισχύουν όμως οι ειδήσεις που κυκλοφορούν σήμερα στις ιστοσελίδες και γράφουν ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ σκέφτεται να παραιτηθεί;



Σύμφωνα με τις πληροφορίες του bloggers-tv, ο κ. Παπανδρέου στην πραγματικότητα δεν έκανε καμία συζήτηση εχθές ούτε για παραίτηση, ούτε και για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ. Όλα αυτά που γράφονται σήμερα είναι απλώς σεναριολογία για να πουλήσουν οι αυριανές εφημερίδες. Αυτό που όντως συζήτησε ο κ. Παπανδρέου είναι η πορεία και οι επιδιώξεις της νέας κυβέρνησης Παπαδήμου, ενώ παρεμπιπτόντως άκουσε και τις απόψεις των υπουργών για τις εξελίξεις στο κόμμα. Καμία κουβέντα για αποχώρηση.


Από την πλευρά μας δε λέμε ότι ο κ. Παπανδρέου δε σκέφτεται να αποχωρήσει από την προεδρία του ΠΑΣΟΚ. Αυτό όμως ούτε εμείς το ξέρουμε ακόμα, ούτε και ο ίδιος το ξέρει. Καλό θα ήταν όμως η δημοσιογράφοι που αναπαράγουν μία είδηση βασιζόμενοι σε μία διαρροή ενός συνομιλητή του Παπανδρέου σε γνωστό δημοσιογράφο, να μην την υιοθετούν εάν δεν ξέρουν.


Λίγη υπευθυνότητα πια…


BLOGGERS