Έκανε ταξίδι για να συγχαρεί τον Παπανδρέου επειδή παραιτήθηκε!

του johnny_walker

Και ναι! Ο Γενικός Γραμματέας της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. Λουίς Αγιάλα διέσχισε ολόκληρο την υδρόγειο για να έρθει στην Ελλάδα και να συγχαρεί τον Γ. Παπανδρέου επειδή, λέει, παραιτήθηκε από πρωθυπουργός και παρέδωσε την κυβέρνηση σε άλλον!




Όχι, αυτή η είδηση δεν είναι ψέμα! Ο τύπος ναύλωσε ολόκληρο αεροπλάνο για να έρθει να συναντήσει τον Παπανδρέου επειδή ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!!! Το ταξίδι του Αγιάλα ήταν έκτακτο και η επίσκεψή του δεν είχε κανέναν άλλο σκοπό είτε το πιστεύτετε έιτε όχι!

Μάλιστα ο κ. Αγιάλα προέβη και στις παρακάτω δηλώσεις που είναι άκρως αληθινές
ː "Ήλθα στην Ελλάδα για να συγχαρώ τον Γιώργου Παπανδρέου για την ηγεσία του και τη γενναία πρωτοβουλία του η οποία οδήγησε στην δημιουργία κυβέρνησης εθνικής ενότητας", δήλωσε ο κ. Αγιάλα. Και συνέχισε: "Ο Γιώργος Παπανδρέου ως αρχηγός του ΠΑΣΟΚ και ως πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς αποτελεί σαφώς υπόδειγμα της βούλησης και των δεσμεύσεων της σοσιαλδημοκρατίας να υπερισχύσει και όχι να παραιτηθεί και να εγγυηθεί ότι τα ιδανικά μας, οι αξίες μας και οι δεσμεύσεις μας θα πραγματοποιηθούν και σε αυτή την δύσκολη στιγμή, αλλά και στους καιρούς που είναι μπροστά μας".


Έ ρε τι πίνουν εκεί στη σοσιαλιστική διεθνή και δεν μας δίνουν...





johnny_walker