Συναυλία με το Crescendo Ensemble

Το Crescendo Ensemble είναι μια φρέσκια και διαφορετική πρόταση στο χώρο της σύγχρονης μουσικής δωματίου. Αποτελείται από 5 νέους μουσικούς (3 βιολιά, κοντραμπάσο και πιάνο) γεμάτους γούστο, μεράκι και όρεξη για ποιοτική δουλειά. Στο ρεπερτόριό του συμπεριλαμβάνονται πρωτότυπες διασκευές μουσικών αποσπασμάτων από γνωστές κινηματογραφικές ταινίες...
πάσης φύσεως και προέλευσης που άφησαν το στίγμα τους στην ιστορία και στις καρδιές του κοινού τους.


Οι δραστηριότητές του εκτείνονται από τακτικές εμφανίσεις σε αναγνωρισμένου κύρους θέατρα και σκηνές κλασικής μουσικής της Αθήνας (Παρνασσός, Ωδείο Φ. Νάκας κ.α.), συμμετοχές σε προγράμματα νυχτερινών κέντρων διασκέδασης με ζωντανή μουσική (jazz & piano bars), εμφανίσεις σε καλλιτεχνικά και πολιτιστικά φεστιβάλ, έως και πλαισιώσεις κοινωνικών εκδηλώσεων (δεξιώσεις, συνέδρια κτλ.) Οι γεμάτες φαντασία πινελιές του Crescendo Ensemble ανοίγουν νέους δρόμους στον καμβά της πολιτιστικής ζωής της Αθήνας. 


Το πρόγραμμά τους αποτελείται μέχρι στιγμής από δέκα κομμάτια παρμένα από ταινίες με ιδιαίτερο νόημα και περιεχόμενο. Aνάμεσά τους "Ο βιολιστής στη στέγη", "Αμελί", "Mary and Max", "Old boy".


Μια alternative επιλογή για όσους τολμούν να δοκιμάζουν. Απολαύστε το!

Δευτέρα 19/12, στις 20.00, στο ωδείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ, Ηρώων Πολυτεχνείου 7-9, Πειραιάς


ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ