Πατέρας ανεβάζει φωτογραφία του παιδιού του δεμένου χειροπόδαρα στο facebook

Όταν η τεχνολογία γίνεται συνένοχος σε μια εγκληματική πράξη.

της Μαρίνας Πηγασίου


Είναι δυνατόν ένας γονιός να κακοποιεί το παιδί του και κατόπιν να ανεβάζει τις φωτογραφίες στο facebook για επίδειξη και παραδειγματισμό; Aυτό έκανε ένας 21χρονος πατέρας από το Σικάγο και έφθασε να κατηγορείται για προχωρημένου βαθμού ενδοοικογενειακή βία.

 Σύμφωνα με το πρακτορείο Associated Press, ο Αντρέ Κάρυ (Αndre Curry) ανάρτησε  φωτογραφία της κορούλας του, στην οποία το παιδί φαίνεται να είναι δεμένο...
χειροπόδαρα με ταινία. Με ταινία είναι καλυμμένο και το στόμα του. Ο πατέρας έγραψε και σχόλιο πάνω απ΄τη φωτογραφία για να επισφραγίσει την ''έξοχη'' πράξη του: «Να τι συμβαίνει όταν η κόρη μου με χτυπάει». 

Λίγο αργότερα, η φωτογραφία διαγράφηκε. H αστυνομία μέχρι στιγμής δε γνωρίζει περισσότερες λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά, οι αρμόδιες αρχές διεξάγουν έρευνα και ελπίζουν πως σύντομα θα φωτιστεί η αλήθεια.

Σκληρή εικόνα, αλλά η πραγματικότητα είναι ακόμα πιο σκληρή. Τέτοιου είδους ενέργειες οφείλουν να καταδικάζονται. Και όλα αυτά τα νοσηρά μυαλά που σπέρνουν τόσο πόνο και φόβο, χρήζουν άμεσης παρακολούθησης. Γιατί εδώ έχουμε να κάνουμε με ζωές. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να χτυπά, να απειλεί, να βασανίζει και να εκθέτει κατ' αυτόν τον τρόπο ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να πετάει στα σκουπίδια μία παιδική καρδιά.



Bloggers-tv.gr με πληροφορίες από: m24digital.com