Πολιτική κόντρα για την διάλυση του ΛΑΟΣ


Έντονη αντιπαράθεση ξέσπασε μεταξύ ΛΑΟΣ και ΝΔ με αφορμή την δήλωση του Φαήλου Κρανιδιώτη, στενού συνεργάτη του Σαμαρά ο οποίος υποστήριξε ότι το κόμμα του Γ. Καρατζαφέρη θα διαλυθεί.


«Το έλεγα από πέρυσι ότι ο ΛΑΟΣ θα διαλυθεί, ή θα αυτοδιαλυθεί, και ότι όποια στελέχη αξίζουν ν' απορροφηθούν από τη ΝΔ, διότι με την εκλογή του Αντώνη Σαμαρά δεν χρειάζεται, πλέον, η ευρύτερη παράταξη ένα κόμμα διαμαρτυρίας» είπε χαρακτηριστικά στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο κ. Κρανιδιώτης.

Η απάντηση ήρθε από τον εκπρόσωπο τύπου του ΛΑΟΣ ο οποίος σημείωσε ότι κάποιοι σύμβουλοι παρασύρουν τον Πρόεδρο της ΝΔ σε λάθος επιλογές.

«Περιττοί στην πολιτική ζωή είναι κάποιοι σύμβουλοι που σκέπτονται ιδιοτελώς, απαξιώνοντας τις ανάγκες της επόμενης ημέρας. Δεν είναι η πρώτη φορά που παρασύρουν Αρχηγό Κόμματος σε λάθος επιλογές. Υπενθυμίζεται ότι η ΝΔ εξέλεξε 91 βουλευτές και σήμερα έχει 62. Ο ΛΑΟΣ εξέλεξε 15 και σήμερα έχει 16. Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Έτσι θα είναι και μετά τις επόμενες εκλογές» δήλωσε ο Κώστα Αϊβαλιώτης