Προσχώρηση Λοβέρδου στη... ΝΔ


Δήλωσεις Λοβέρδου που αναζωπυρώνουν εσωκομματικές φωτιές

Τη στήριξη του Αντ. Σαμαρά από το ΠΑΣΟΚ εάν μετά τις εκλογές η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα  πρότεινε ο υπουργός υγείας Ανδρέας Λοβέρδος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Real Fm.

«Βεβαίως και πρέπει να στηρίξουμε τη ΝΔ εάν είναι πρώτο κόμμα και αυτό είναι ένα μήνυμα που πρέπει να εκπέμπεται στο εξωτερικό» είπε ο κ. Λοβέρδος και άναψε φωτιές στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ

Άμεση ήταν η αντίδραση της Λούκας Κατσέλη η οποία δήλωσε πως «ο αγαπητός Ανδρέας Λοβέρδος λογαριάζει χωρίς τον ξενοδόχο, τον κόσμο. Και το ΠΑΣΟΚ έχει απομακρυνθεί από τον κόσμο». Με τη φράση αυτή σχολίασε η διαγραμμένη από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη την άποψη του υπουργού Υγείας ότι το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία αν δεν έχει αυτοδυναμία στις εκλογές.

Εκτός από την κα. Κατσέλη, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι από αύριο θα υπάρjει και νέα επίσημη αντίδραση από το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ και αυτή την φορά από την πλευρά του κ. Χρυσοχοίδη.

Να δούμε λοιπόν πως θα εκλάβει το βαθύ ΠΑΣΟΚ το προξενιό...μετεγκλογικής συγκατοίκησης που ετοιμάζει ο κ. Λοβέρδος με με τη ΝΔ για το κόμμα του.