Bιβλίο που "καίει" τον Παπανδρέου ετοιμάζει η Βάσω Παπανδρέου!


Βιβλίο ετοιμάζει η Βάσω Παπανδρέου, η οποία θα αναφέρεται στα δύο χρόνια διακυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου και συγκεκριμένα στις πράξεις και τις παραλείψεις του ιδίου και των συνεργατών του (από τον Παπακωνσταντίνου έως τον Ραγκούση και κάποιων εκ των «κηπουρών»). 

Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει ότι ο δρόμος που επελέγη, για την αντιμετώπιση της δημοσιονομικής και οικονομικής κρίσης, δεν ήταν μονόδρομος. Η θέση της μάλιστα ως πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, αλλά και ως έχουσα πληροφόρηση από πρώτο χέρι, λόγω πρότερης θητείας στην Κομισιόν ως επίτροπος της δίνουν την δυνατότητα να έχει στα χέρια  «ντοκουμέντα και υλικό» που απ' ότι φαίνεται θα κάνουν πολλούς συντρόφους της να χάσουν τον ύπνο τους.
Μάλιστα, στο βιβλίο της, εκτός από το να περιγράφει γεγονότα και να υπενθυμίζει τις δημόσιες δικές της παρεμβάσεις και νουθεσίες, θα αποκαλύπτει και κατ’ ιδίαν συνομιλίες με τον πρώην πρωθυπουργό, πρώην υπουργούς και κοινοτικούς αξιωματούχους, αλλά και άγνωστες, εμπιστευτικές επιστολές που είχε στείλει στους χειριστές της κρίσης, ενώ θα περιλαμβάνει και εκτιμήσεις για το ζοφερό, όπως η ίδια πιστεύει, μελλον της χώρας.
Βρε Βασούλα, λίγο αργά δε το θυμήθηκες?
Δηλασή εσύ την ώρα που γίνονταν όλα αυτά τα παρασκήνια, και τα οποία ήσουν σε θέση να ξέρεις, τι έκανες? Ως πρόεδρος μάλιστα της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, θα έλεγα πως και το δικό σου μερίδιο ευθύνης είναι πολύ μεγάλο. Μη ξεχάσεις λοιπόν στο βιβλίο σου να αφιερώσεις και ένα κεφάλαιο για αυτοκριτική!