Κάνοντας πολιτική.. "νεκρανάσταση"!

Τίποτα δεν έμαθε ο Αντώνης Σαμαράς από τα μηνύματα που στέλνει ο κόσμος για ανανέωση του πολιτικού συστήματος και των εκπροσώπων του αφού έκανε πράξη το λαϊκό ρητό "Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου"..

Ο λόγος για την "πολιτική νεκρανάσταση" των προσώπων που είχαν εμπλακεί σε υποθέσεις σκανδάλων την περίοδο της κυβέρνησης Καραμανλή, απόφαση που ήδη έχει φέρει αντιδράσεις στο εσωτερικό του κόμματος. 

Ο Α. Σαμαράς λοιπόν, αποφάσισε να συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος τον Πέτρο Δούκα, τον Σάββα Τσιτουρίδη και τον  Βαγγέλη Μπασιάκο λειτουργώντας θα λέγαμε με δύο μέτρα και δυο σταθμά αφού την ίδια στιγμή αφήνει εκτός εκλογικών συνδυασμών τους Γιώργο Βουλγαράκη και Θόδωρο Ρουσόπουλο. 
Κινήσεις πανικού πριν την εκλογική αναμέτρηση μου μοιάζουν εμένα αυτές αφού και τα τρία πρόσωπα είναι πολιτικοί με μεγάλη επιρροή και χιλιάδες ψηφοφόρους, πολύ χρήσιμοι προφανώς για τις εκλογές! Είναι ο μόνος λόγος που μπορώ να σκεφτώ αφού η συμμετοχή αυτών των τριών προσώπων μόνο "μέγιστη πολιτίκή γκάφα" μπορεί να χαρακτηρισθεί καθώς η παρουσία τους και μόνο στα ψηφοδέλτια επαναφέρει τις πλέον αρνητικές μνήμες από την περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή και τα σκάνδαλα που την συνόδεψαν!

Ανανέωση της οικογενειοκρατίας και πολιτική νεκρανάσταση φαίνεται να είναι λοιπόν τα δύο κύρια χαρακτηριστικά του ψηφοδελτίου του Αντώνη Σαμαρά μέχρι τώρα, αναμένοντας το επικρατείας.. Οψόμεθα..