Στην Γεννηματά δεν μιλάνε για καρκίνο κύριε Σκουρλέτη

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μερικούς καλούς πολιτικούς που πραγματικά αφουγκράζονται την πραγματικότητα. Έχει όμως και κάποιους άλλους οι οποίοι είναι και συμπεριφέρονται σαν πολιτικά ούφο και σαν πολιτικά απόβλητα. Ένα από αυτά τα ούφο είναι και ο εκπρόσωπος τύπου Πάνος Σκουρλέτης.

Απευθυνόμενος σήμερα το πρωί στη Φώφη Γεννηματά, στην Κοινωνία Ωρα Μega (στους Γιώργο Οικονομέα και Δημήτρη Καμπουράκη) και ξεχνώντας τί έχει περάσει η ίδια και η οικογένειά της με τον καρκίνο, την κατηγόρησε ότι «δε νοιάζεστε για τους καρκινοπαθείς που δεν μπορούν να αγοράσουν τα φάρμακά τους».

Η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, εμφανώς ταραγμένη από όσα άκουσε, προσπάθησε να του υπενθυμίσει το προσωπικό της δράμα. «Εμένα το λέτε αυτό;», τον ρώτησε τρεις φορές, αλλά ο Σκουρλέτης πάνω στο ντελίριό του δεν φαινόταν να την ακούει.

Για όσους το έχουν ξεχάσει, θυμίζουμε ότι η Φώφη Γεννηματά, μητέρα τριών παιδιών, έχει χτυπηθεί από καρκίνο πριν λίγα χρόνια και έχει δώσει μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.
Για οσους, επίσης, το έχουν ξεχάσει, θυμίζουμε ότι η οικογένειά της έχει ξηκληριστεί απ’ τον καρκίνο.

Ο πατέρας της, ο αξέχαστος Γιώργος Γεννηματάς, πέθανε μόλις στα 55 του χρόνια έχοντας αφήσει άφωνο το Πανελλήνιο με την αξιοπρέπειά του. Αλλά και η μητέρα της, Κάκια, έχασε τη ζωή της μετά από δεκάχρονη μάχη με τον καρκίνο, στην ίδια ηλικία.

Ντροπή κύριε Σκουρλέτη, ντροπή σας.