Παπαδημούλης σε Οικονομέα: Είστε γκεσέμια!


Κόντρα ξέσπασε σήμερα το πρωί στο "Κοινωνία ώρα Mega" ανάμεσα στον Γιώργο Οικονομέα και τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

Αφορμή στάθηκε το σχόλιο του δημοσιογράφου ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε ποσοστό 16% και εμφανίζει αλαζονεία 100%, με τον κ. Παπαδημούλη να χαρακτηρίζει το Mega ένα από τα γκεσέμια (σ.σ.  Ο τράγος ή κριάρι που οδηγεί ένα κοπάδι πρόβατα), που είναι μπροστάρηδες στην επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο παραπάνω χαρακτηρισμός εξόργισε τον παρουσιαστή, ο οποίος ζήτησε από τον βουλευτή να ανακαλέσει, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας αν μη τι άλλο απολαυστικός τηλεοπτικός καυγάς.

Λες και έχει άδικο, θα πω εγω, ο Παπαδημούλης. Είναι πραγματικά αστείο να κοροϊδευόμαστε και μεταξύ μας! Αφου όλοι ξέρουμε την επικοινωνιακή πολιτική του Mega και τις ολοφάνερες προτιμήσεις του ανάλογα με τη περίοδο και τα συμφέροντα των ιδιοκτητών του.. Είναι τόσο κακοί βέβαια τόσο κακοί ηθοποιοί οι παρουσιαστές- δημοσιογράφοι του, που φαίνονται ολοφάνερα οι προθέσεις τους και η στάση τους, χωρίς κανένα ίχνος τακτ!
Αφήστε λοιπόν τις επιθέσεις γιατί ρεζίλι γίνεστε εσείς, όχι αυτός στον οποίο φωνάζετε.. 
Εγώ τη λέξη "γκεσέμι" δεν την ήξερα, αλλά πολύ σας πάει και σκεύτομαι να την υιοθετήσω...

Δείτε στο βίντεο τον χαρακτηριστικό διάλογο: