Τηλεαντάρτικο στην DIGEA οργανώνει το ΚΚΕ



"Κόντρα" στην Ε.Ε και τα τηλεοπτικά ολιγοπώλεια που θέλουν τις τηλεοπτικές συχνότητες να μετατρέπονται σε ψηφιακές, το κανάλι του ΚΚΕ, το 902, αποφάσισε με μία "στρατηγική" κίνηση να... μην μετατρέψει την συχνότητά του σε ψηφιακή, εμμένοντας στην εσαεί εκπομπή αναλογικού σήματος.

Όπως οι πολιτικοί φωστήρες του Περισσού έχουν επιλέξει να εμμείνουν σθεναρά σε αναχρονιστικές πολιτικές, έτσι και το κανάλι του κόμματος φαίνεται ότι θα ακολουθήσει την ίδια τακτική "επενδύοντας" την ύπαρξή του σε τεχνολογίες του παρελθόντος. Ίσως έτσι, οι φίλοι μας οι κομμουνισταί πιστεύουν ότι οργανώνουν το τηλεοπτικό τους "αντάρτικο" έναντι των mainstream καναλιών εθνικής εμβέλειας που εξυπηρετούν οικονομικά lobby. Ίσως γιατί θεωρούν ότι η DIGEA και το καθαρό τηλεοπτικό σήμα πρέπει να αντιμετωπιστούν σαν εχθροί του λαού.

Πέρα από την όποια πλάκα όμως, κρίμα για τους εργαζόμενους του 902 των οποίων η δουλειά θα απαξιωθεί περαιτέρω και με μαθηματική ακρίβεια θα κληθούν ξανά σε λίγο καιρό να πληρώσουν το μάρμαρο των κεντρικών αποφάσεων του κόμματος με τον χειρότερο τρόπο. Γιατί κάθε φορά που το ΚΚΕ αποτυγχάνει, φταίνε οι προβοκάτορες και η καπιταλιστική κρίση...

Ιδού και η σχετική ανακοίνωση του 902:

Σας ενημερώνουμε πώς η Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε ιδιοκτήτρια τού τηλεοπτικού σταθμού 902 δέν θα διακόψει τήν αναλογική εκπομπή του προγραμματός της στο δίαυλο 61 απο το Κ.Ε. Υμηττού στις 20 Ιουλίου 2012. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε οπως ενημερώσετε τους τεχνικούς σας οπως σε κάθε εγκατάσταση ψηφιακού αποκωδικοποιητή να παρέχεται η δυνατότητα λήψης του αναλογικού προγράμματος του 902 απο τους τηλεοπτικούς δέκτες.Σε περίπτωση υψηλής στάθμης σήματος στην είσοδο του τηλεοπτικού δέκτη απο το loop through του ψηφιακού αποκωδικοποιητή να χρησιμοποιείται διακλαδωτής σήματος. 

Υ.Γ Αλήθεια η οικογένεια Κλικλίκου το έμαθε;