Για πάμε όλοι να κουνήσουμε λίγο τα κεφάλια μας....

Και εντάξει τώρα με το "κούρεμα" ... με τις "ψείρες "τι θα γίνει???

Της Αγγελικής Χρήστου

Και λέγοντας ψείρες εννοώ όλους εκείνους που εκνευριστικά κάθονται πάνω στο κεφάλι μας και δεν μας αφήνουν να το σηκώσουμε…γιατί αυτές οι ψείρες δεν είναι σαν τις άλλες, τις γνωστές που μας ρουφάνε το αίμα…όχι…αυτές κάθονται σαν θηρία μεγατόνων με σκοπό...
...όχι μόνο να μας πιούνε το αίμα αλλά αν γίνεται να μας ρουφήξουν και το μυαλό. Το καλό είναι ότι τόσο καιρό δεν πιάσαμε όλοι ψείρες. Είναι σαν αυτό που μας έλεγαν οι μαμάδες μας στο σχολείο! Πρόσεχε με ποιους θα κάνεις παρέα, γιατί ο τάδε κουβαλάει ψείρες.
Και τώρα οι ψείρες έγιναν βαμπίρ.. και δεν μπορώ να θυμηθώ με ποιον τρόπο σκοτώνεις ένα βαμπίρ.. Λένε πάντως πως τα βαμπίρ δεν έχουν είδωλο στους καθρέφτες, άρα μήπως υπάρχει μόνο στο νου μας τελικά? Μήπως με σκόρδα και καθρέφτες και σταυρούς δεν γίνεται δουλειά?
Μήπως με ένα απλό κούνημα του κεφαλιού, - ξέρετε, από αυτό που μας φέρνει στα ίσα μας- καταφέρουμε και διώξουμε και τις ψείρες και τα βαμπίρ από τα μυαλά μας και γίνει λίγο περισσότερη δουλίτσα?
Δεν λέω, οι ψείρες πολλές, τα βαμπίρ ακόμα περισσότερα όμως μόνο με ξόρκια (βλ. πορείες ) και σκόρδα (βλ. αυγά και ντομάτες) δουλειά δεν γίνεται…
Και όχι τίποτα άλλο αλλά οι ψείρες κολλάνε εύκολα πλέον.. ίσως και μόνο με μια ματιά στα ΜΜΕ…και τρώει η ψείρα και εμείς χαμπάρι δεν παίρνουμε. Και ξυπνάς μια μέρα και αντιλαμβάνεσαι πως η ψείρα έχει γίνει "ασήκωτη" και μαζί και το κεφάλι σου....και όχι τίποτα άλλο δηλαδή αλλά επειδή οι δικές σου ψείρες έχουν γίνει πολλές και ενοχλητικές, πρέπει να κολλήσεις και εμένα?
Ας συντονιστούμε λίγο γιατί που ξέρεις ο καιρός μπορεί να είναι ακόμα πιο εγγύς όπως λέει και ο «Άγιος Λιακόπουλος»…
Έως τότε προσοχή να μην κολλήσετε ψείρες από οποιονδήποτε και προτιμάτε μόνο τις αυτούσιες Ελληνικές ημεδαπές ψείρες…

Αυτά για καλημέρες…..!!!!!!!!!!