Προκόπης: «Χάρηκα με το "έμεινα Παυλόπουλος"»


«Χάρηκα με τη φράση  "έμεινα Παυλόπουλος" που βγήκε μετά τη στάση μου στο περιστατικό με τον Κασσιδιάρη αλλά αυτή η στάση ήταν στάση αποδοκιμασίας, ήθελα να τον αφήσω να φανεί ποιος είναι….» δήλωσε για το περιστατικό στον Αντέννα μιλώντας σήμερα στον Real Fm ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Ο πρώην υπουργός είπε ότι βρήκε έξυπνα τα διάφορα αστεία γύρω από τη στάση του στο περιστατικό αλλά, όπως, επισήμανε αυτή η στάση ήταν στάση αποδοκιμασίας.

«Δεν ήταν αμηχανία, ήταν συνειδητή στάση ενός ανθρώπου ο οποίος έβλεπε για τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που διήρκησε όλη αυτή η ιστορία , μια συνειδητή στάση αποδοκιμασίας. Ημουν απέναντι, πέστε ότι σηκωνόμουν. Να πω τι;...Κι αν έλεγα «τι κάνεις ρε» θα είχε μεγαλύτερη σημασία ή η στάση ενός ανθρώπου ο οποίος βλέπει και αποδοκιμάζει με τον τρόπο του; Αυτό που είδατε και το είδατε με τη στάση μου, το ξέρετε πια. Επομένως δεν είναι κανείς αθώος να πει ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι τα καλόπαιδα που έρχονται να προστατεύσουν τον παππού και τη γιαγιά που πάει να πάρει τη σύνταξη», είπε με την πρέπουσα σοβαρότητα ο πρώην υπουργός.