Ελληνοαμερικανοί οι ιδρυτές του νέου "αντί- facebook"!

Με έδρα του τη Φλόριντα των ΗΠΑ, η Νατάσα Ντέντις, ο Πάνος Κοντσές και ο Σπύρος Βέρρας, όλοι απόφοιτοι αμερικανικών πανεπιστημίων, εμπνεύστηκαν και δημιούργησαν το Unthink. Το Unthink αποτελεί ένα


από τα νέα κοινωνικά δίκτυα και δηλώνει ότι σε αντίθεση με το Facebook  θα σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών του ενώ οι  ιδρυτές του τονίζουν ότι «Δεν είμαστε ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο. Είμαστε μια κοινωνική επανάσταση».


Η Νατάσα Ντέντις πάντα πίστευε ότι «αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι, πρέπει να ελέγχουμε τις επικοινωνίες μας» γι'αυτό και με τους συνεργάτες δημιούργησαν ένα δίκτυο που σύμφωνα με τα λεγόμενά της δεν θα ταλαιπωρεί τους χρήστες με ενοχλητικές διαφημίσεις, παρακράτηση στοιχείων και κοινοποίηση φωτογραφιών  ενώ ο καθένας ξεχωριστά θα έχει τον πλήρη έλεγχο των προσωπικών του δεδομένων ενώ θα μπορεί να επιλέξει αν θέλει κάποιες εταιρείες να "χορηγούν" το προφίλ του. Με τον τρόπο αυτό, το δίκτυο θα έχει κάποια διαφημιστικά έσοδα. Εφόσον όμως οι χρήστες καταβάλλουν το ποσό των δύο δολαρίων τον χρόνο, θα έχουν τη δυνατότητα να απαλλάσσονται από οποιαδήποτε διαφήμιση.
Τώρα μένει να δούμε αν θα καταφέρει να επιβιώσει και να ανταγωνιστεί τους κολοσσούς Facebook, Twitter και Google+.