Προσοχή! Το σεξ με ζώα μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του πέους...

Το bloggers-tv έψαξε και σας παρουσιάζει μία καθόλα πραγματική επιστημονική έρευνα ομάδας βραζιλιάνων ουρολόγων που αφορά το σεξ των ανθρώπων με... ζώα (!) και δημοσιοποιήθηκε στο "Journal of Sexual Medicine."

Οι ερευνητές διαπίστωσαν, σύμφωνα και με τα ευρήματα της μετέτης, πως οι άντρες που είχαν σε κάποια φάση της ζωής τους, σεξουαλικές επαφές με κάποιο ζώο, είχαν διπλάσιες πιθανότητες να αναπτύξουν...
καρκίνο τους πέους.

Στην μελέτη πήραν μέρος 492 άντρες μεταξύ των 18 και 80 ετών. Από αυτούς το 45% έπασχαν από καρκίνο του πέους δείγμα που συγκρίθηκε με το 32% που ήταν απολύτως υγιείς. Η έρευνα έδειξε, ότι το 59% έκανε σεξ με ζώα από ένα μέχρι 5 χρόνια, ενώ το 21% έχει την συγκεκριμένη συμπεριφορά, για περισσότερα από 5 χρόνια. Παράλληλα, οι ερευνητές ανακάλυψαν μία σύνδεση μεταξύ του καρκίνου και του αριθμού των ζώων που οι άντρες χρησιμοποίησαν κάθε φορά. Οι προτιμήσεις των αντρών περιλαμβάνουν από φοράδες και αγελάδες μέχρι γουρούνια και κότες.


Ο επικεφαλής της μελέτης, Stenio de Cassio Zequi, διακεκριμένος βραζιλιάνος ουρολόγος στο Sao Paulo, εξήγησε αναλυτικά τους αυξημένους κινδύνους δηλώνοντας ότι "πιστεύουμε ότι οι έντονες και μακροχρόνιες σεξουαλικές συνευρέσεις με ζώα θα μπορούσε να δημιουργήσει μικροτραυματισμούς στους ιστούς του πέους. Οι βλεννογόνοι των γεννητικών οργάνων στα ζώα, μπορεί να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά από τα γεννητικά όργανα των ανθρώπων, καθώς και τα σωματικά υγρά θα διαφέρουν. Έτσι μπορεί να είναι τοξικά για τον άνθρωπο."

Τέλος, για τα αποτελέσματα της έρευνας παρενέβη και πρόεδρος οργάνωσης που είναι υπέρ του σεξ των ανθρώπων με ζώα (!) δηλώνοντας πως αυτά τα ευρήματα θα πρέπει να παροτρύνουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν προφυλακτικό στις επαφές τους με ζώα! Επίσης τόνισε πως η οργάνωσή της υποστηρίζει το σεξ μεταξύ των ειδών ως κάτι καλό, αλλά είναι εναντίον όσων κακοποιούν τα ζώα και πως οι σεξουαλικές επαφές με ζώα δεν συνιστούν κακοποίηση.

www.bloggers-tv.gr