Amy Winehouse για πάντα

Ο κόσμος φέρνει ξανά την Amy Winehouse εκεί που της αξίζει: στην κορυφή

Η μεγάλη σύγχρονη Diva της Jazz Amy Winehouse θα υπάρχει για πολύ καιρό ακόμα στις καρδιές μας, παρά το μικρό έργο που μας άφησε στην σύντομη και αμφιλεγόμενη ζωή της. Ο κόσμος δεν την έχει ξεχάσει ούτε....

στο ελάχιστο και το ταλέντο της θα μείνει για πάντα στην ιστορία της μουσικής.

Αυτή η αγάπη του κόσμου είναι εξάλλου που εξαργυρώνεται και έμπρακτα από την μαζική ανταπόκρισή του στην πρώτη μετά θάνατον κυκλοφορία δισκογραφικής δουλειάς της. Το άλμπουμ που ηχογράφησε η Amy Winehouse πριν το θάνατο της, Lioness: Hidden Treasures έχει φτάσει στο νούμερο ένα των charts σε πολλές χώρες και όπως φαίνεται θα παραμείνει ψηλά για πολύ καιρό ακόμα.

Η τραγουδίστρια, τέσσερις μόλις μήνες μετά τον θάνατο της, συνεχίζει την επιτυχία της με το άλμπουμ αυτό, το οποίο περιλαμβάνει 12 τραγούδια, γνωστές επιτυχίες όπως το “The Girl from Ipanema” & το «You will still love me tomorrow”, καθώς και αλλά κομμάτια τα οποία δεν είχαν κυκλοφορήσει ποτέ μέχρι σήμερα.

Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του άλμπουμ θα διατεθούν στο ίδρυμα “Amy Winehouse” που δημιούργησε η οικογένεια της Amy στη μνήμη της και έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Amy, επειδή σε ένα από τα καινούρια σου τραγούδια αναρωτιέσαι με τη γλυκιά σου ανασφάλεια « if will you still love me tomorrow», η απάντηση του κόσμου που σε αγαπάει είναι μία: «Always & forever».

Δείτε το νέο video clip από το πρώτο single "Our day will come" από το νέο δίσκο "Lioness: Hidden Treasures" που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες.



www.bloggers-tv.gr με αγάπη για την Amy