Η δασκάλα του... έρωτα

του Μιχάλη Ταστσόγλου

Νέο σοκ στην Κρήτη

Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος έκανε και πάλι το καθήκον της. Μία μόλις 22 ετών εκπαιδευτικός έβαζε στο στόχαστρο αγόρια 10 έως 15 ετών και εκπλήρωνε μαζί τους τις παράλογες σεξουαλικές της επιθυμίες.







Η νεαρή δασκάλαχρησιμοποιούσε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης και με πρόσχημα την ιδιότητά που θα βελτίωνε τους νεαρούς μαθητές στα μαθήματά τους, τους έριχνε στο κρεβάτι όπου τους... δίδασκε. Με αφορμή καταγγελία που έκανε μία μητέρα μαθητή Γυμνασίου, η δίωξηη ηλεκτρονικού εγκλήματος εξιχνίασε άλλο ένα έγκλημα με σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκων. 

Κατόπιν έρευνας, βρέθηκαν οι ερωτικοί διάλογοι δασκάλας - μαθητή στη συνομιλία του facebooκ και η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. Ο μαθητής επιβεβαίωσε τα όσα συνέβαιναν επί πέντε μήνες και παραδέχθηκε τη σχέση του με την 22χρονη. Η μητέρα του προσπάθησε να ασκήσει ποινική δίωξη στην εν λόγω δασκάλα, αλλά η σθεναρή αντίσταση του γιου της την απέτρεψε.

Στο σπίτι της νεαράς παιδαγωγού βρέθηκαν φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου, διάφορα άλλα πειστήρια και οι... πιπεράτες συνομιλίες της στο διαδίκτυο.

Μακάρι οποιαδήποτε υπηρεσία να δούλευε σαν τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο τρόπος λειτουργίας της αποτελεί παράδειγμα όχι μόν για την αστυνομία, αλλά για όλους τους φορείς του δημοσίου.