Με σημαία της μια «καλτσοδέτα»

Κόκκινο πανί για ορισμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ η κα. Καϊλή

Ακόμα και οι πέτρες πρέπει να γέλαγαν χθες στο καφενείο της Βουλής ύστερα από την γεμάτη γέλιο κουβέντα μιας ανδροπαρέας πέντε με έξι βουλευτών από τα δύο μεγάλα κόμματα για τo «σκάνδαλο της...

καλτσοδέτας»!

Για αρκετοί ώρα οι μεσήλικες βουλευτές, εκ των οποίων οι περισσότεροι ήταν από τη Θεσσαλονίκη,  κορόιδευαν στην ουσία την κα. Καϊλή και την επιμονή της να τιμωρήσει τον υπουργό του ΠΑΣΟΚ τον Σωκράτη Ξυνίδη για τη φραστική επίθεση που της έκανε πριν από περίπου ένα μήνα με την περίφημη πλέον φράση «σιγά την καλτσοδέτα».

Όπως μάλιστα διέρρευσε, το κλίμα για την Καϊλή ήταν ιδιαίτερα αρνητικό καθώς οι βουλευτές καταφέρθηκαν εναντίον της πολιτικής παρουσίας της βουλευτού λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «όλα αυτά τα κάνει για δημοσιότητα», ενώ δεν δίστασαν να αναφερθούν περιπαιχτικά και στην προσωπική της ζωή μιλώντας για τη σχέση της με δύο συγκεκριμένους μεγαλοεπιχειρηματίες.

Όπως φαίνεται , η επιμονή της νεαρής βουλευτού να ανάγει δημοσίως την λεκτική επίθεση του κου. Ξυνίδη σε σεξιστική επίθεση και πολιτικό θέμα έχει αρχίσει να εκνευρίζει αρκετούς εκεί στο ΠΑΣΟΚ, προκαλώντας μάλλον αρνητικές εντυπώσεις και γενικότερα.

Μένει να δούμε έως που είναι διατεθειμένη η βουλευτίνα από τη Θεσσαλονίκη να φτάσει το θέμα.