Άγριο έγκλημα πάθους στην Καστοριά

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

Άναυδη έχει μείνει η τοπική κοινωνία της Καστοριάς αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα, από την άγρια δολοφονία μίας 22χρονης φοιτήτριας που ήταν γνωστή στην τοπική κοινωνία από τη συμμετοχή της σε πολιτιστικά δρώμενα. Η άτυχη κοπέλα βρέθηκε μέσα στη λίμνη, με ένα κατσαβίδι και ένα...
μαχαίρι καρφωμένα στο σώμα της.

Από την ιατροδικαστική έρευνα προέκυψε ότι είχε δεχθεί τουλάχιστον δέκα χτυπήματα στην καρδιά και στο λαιμό. Ο δράστης, αφού κατέσφαξε την κοπέλα, πέταξε το πτώμα της στη λίμνη.

Ύστερα από έρευνα που διενήργησε η Αστυνομία, διαπιστώθηκε ότι ξημερώματα Παρασκευής ο μέχρι πρότινος σύντροφος της κοπέλας, 35χρονος κάτοικος Καστοριάς, ήταν εκείνος που ύστερα από έντονη λογομαχία, τη σκότωσε και στη συνέχεια την πέταξε μέσα στη λίμνη, προκειμένου να χαθούν τα ίχνη της.

Έπειτα, με το αυτοκίνητό του πήρε τη διαδρομή προς Κιλκίς. Χθες το απόγευμα, γύρω στις 19.30, από λάθος χειρισμό, το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε κολώνα. Εκεί εντοπίστηκε ο άνδρας από αστυνομικούς της Ασφάλειας που τον αναζητούσαν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Κιλκίς όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καστοριάς. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης είχε προειδοποιήσει για την πράξη του λίγες ημέρες πριν όταν στη σελίδα της φοιτήτριας στο facebook είχε αναρτήσει τη φράση «Μαζί στη ζωή, μαζί και στον θάνατο».

www.bloggers-tv.gr με πληροφορίες από newsit, newsbeast, real