Τέλος εποχής στο Ράδιο 9 - Παραιτήθηκαν Κακλαμάνος και Καζάκης

Άφησαν αιχμές για προσπάθεια χεραγώγησής της ενημερωτικής γραμμής του σταθμού

Την παραίτηση του υπέβαλε πριν από λίγη ώρα από την διεύθυνση του Ράδιο 9 ο διευθυντής του σταθμού Μάνος Κακλαμάνος, ανακοινώνοντας παράλληλα
και το τέλος της ραδιοφωνικής εκπομπής του με τον οικονομολόγο Δημήτρη Καζάκη ο οποίος επίσης παραιτήθηκε.


Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωσή τους που μεταδόθηκε από τον αέρα του σταθμού αναφέρθηκε πως “Η εκπομπή ΑΕ” ολοκλήρωσε την εταιρική της χρήση” και πως “οι ραδιοφωνικοί παραγωγοί “αμετάκλητα παραιτούνται από τη ραδιοφωνική τους κυριαρχία και σας περιμένουν στο Αγαλμα του Κολοκοτρώνη την Κυριακή στις 5.00 για τα περαιτέρω”.

Οι λόγοι του διαζυγίου έχουν να κάνουν με τη χθεσινή εκπομπή του Μάνου Κακλαμάνου και του Δημήτρη Καζάκη στην οποία, ο διευθυντής του σταθμού αντιπαρατέθηκε έντονα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ Γιάννη Μιχελάκη για την υπογραφή του νέου μνημονίου. Μάλιστα η ένταση της συζήτησης ήταν τόσο υψηλή που κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος ακούστηκε να λέει στον αέρα ότι παραιτείται. 'Οπως φαίνεται, στενοί συνεργάτες του ιδιοκτήτη του ομίλου Δημήτρη Κοντομηνά, ενοχλήθηκαν τόσο που αποφάσισαν ότι δε θα καλύψουν τον διευθυντή του ραδιοφώνου στη "μάχη" με τον κ.Μιχελάκη.

Από την πλευρά του το bloggers-tv.gr εύχεται καλή αρχή στους Κακλαμάνο - Καζάκη στο νέο επαγγελματικό βήμα που ετοιμάζουν και το οποίο είναι η έκδοση μιας νέας αιρετικής αντιμνημονιακής εφημερίδας.