Η συνέντευξη των μελών της Χρυσής Αυγής στον ΣΚΑΪ

Καλεσμένοι στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στον ΣΚΑΙ ήταν ένας βουλευτής κι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής οι οποίοι έκαναν αναφορά μεταξύ άλλων και στη στάση των κομμουνιστών στην Ελλάδα πριν την επίθεση του Χίτλερ στη Σοβιετική Ένωση, (λόγω της μεταξύ τους συνεργασίας με το σύμφωνο Ρίμπεντροπ-Μολότωφ), καθώς στις σφαγές των Ελλήνων από τον Στάλιν, δηλώσεις που προκάλεσαν την τηλεφωνική παρέμβαση του κ.Μαΐλης, εκπροσώπου Τύπου του ΚΚΕ ο οποίος και υπερασπίστηκε τις σφαγές του Στάλιν, χαρακτηρίζοντας "αντεπαναστάτες" τους δολοφονημένους Έλληνες! 
Σε ερώτηση του παρουσιαστή, αν θα ορκιστούν κανονικά στη Βουλή απάντησαν ότι «σεβόμαστε απόλυτα το σύνταγμα και θα ορκιστούμε πίστη στο πολίτευμα της χώρας».
«Δεν πρέπει να υπάρχουν μετανάστες στην Ελλάδα, γιατί η χώρα δεν έχει μεταναστευτικό πρόγραμμα. Όλοι αυτοί μπήκαν παράνομα στην χώρα και πρέπει να απελαθούν», ανέφεραν για τους μετανάστες.
Και ύστερα ήρθε η άποψή τους για τον Χίτλερ!
«Ο Χίτλερ είναι ένα ιστορικό πρόσωπο που θα κριθεί εν καιρώ από την ιστορία», δήλωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δεν απάντησε στις ερωτήσεις του Νίκου Ευαγγελάτου σχετικά με τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής που έχει φωτογραφηθεί χαμογελώντας μπροστά στους φούρνους στο κολαστήριο του Νταχάου.


Δείτε το βίντεο με ολόκληρη την συνέντευξη:



(Ανέβηκε ολόκληρη η εκπομπή, η συνέντευξη των βουλευτών της ΧΑ ξεκινά στο 18ο λεπτό)

null