Καταδικαστέα επίθεση εις βάρος του Θ. Πλεύρη

Ομάδα ατόμων αγνώστων στοιχείων επετέθη φραστικά στον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας έξω από τη σχολή Ευελπίδων. Ο "σχολής Καρατζαφέρη" υποψήφιος μπόρεσε και διέφυγε με το αυτοκίνητό του.









Οποιαδήποτε βίαιη ενέργεια δε μπορεί παρά να καταδικάζεται. Τουλάχιστον άνανδρη χαρακτηρίζεται η επίθεση 20 ανθρώπων εναντίον του Θ. Πλεύρη, σήμερα το πρωί. Τέτοιες ενέργειες είναι εκτός δημοκρατικών πλαισίων και δίνουν έναυσμα για ξέσπασμα σε ακροδεξιές ομάδες, οι οποίες ιδεολογικά βρίσκονται πολύ κοντά στον κύριο Πλεύρη.

Να προστεθεί πως ενός κακού μύρια έπονται. Σε μία, τουλάχιστον άστοχη, προσπάθειά τους να καταδικάσουν την επίθεση εις βάρος του κυρίου Πλεύρη μέσω Twitter , Ά. Γεωργιάδης και Δ. Παπαδημούλης εκφύλισαν το ζήτημα, καθώς για ακόμα μία φορά θυμήθηκαν ότι βρίσκονται σε προεκλογική μάχη κι έθεσαν την εκλογή τους σε προτεραιότητα.

Αφενός ο κύριος Παπαδημούλης με τη σχετική δήλωσή του ("Η βίαιη επίθεση εναντίον του Θ. Πλεύρη είναι απαράδεκτη! Τις διαφορές με την άκρα δεξιά, δεν θα τις λύσουμε με μπουνιές, δηλ στο γήπεδο της!") δεν επιτυγχάνει απολύτως τίποτα, παρά μόνο να ρίχνει το επίπεδό του.

Αφετέρου ο κύριος Γεωργιάδης ("Αντιεξουσιαστές άνανδροι επιτέθηκαν και κτύπησαν τον Θάνο Πλεύρη στα Δικαστήρια της Ευελπίδων πριν από λίγο. Η Ελλάδα της Άκρας Αριστεράς") στοχοποίησε αυθαίρετα και πάλι το ΣυΡιζΑ και την άκρα αριστερά, η οποία σε κανέναν βαθμό δε γίνεται να μπαίνει στην ίδια ζυγαριά με ναζιστικές οργανώσεις.