Μήνυμα ανατροπής για χάρη της νέας γενιάς




Σήμερα όλοι οι Έλληνες ανά την Επικράτεια ασκούμε ένα από τα ιερότερα και ισχυρότερα δικαιώματά μας: αυτό της ψήφου. Παρά τον απίθανο καλπονοθευτικό νόμο που πριμοδοτεί με 50 βουλευτές το πρώτο κόμμα, ο λαός μπορεί ακόμα να αλλάξει σελίδα για αυτόν τον όμορφο αλλά τόσο ταλαιπωρημένο τόπο, δίνοντας επιτέλους ψήφο για την ανατροπή. 

Οι πολιτικοί που οδήγησαν τους Έλληνες στην απαξίωση και τώρα γραπώνονται στην εξουσία από τους ευφάνταστους νόμους που εφηύραν, είναι πια η ιστορική ώρα να βυθιστούν για τα καλά στα τάρταρα της μεταπολίτευσηςΟ ελληνικός λαός δεν προσέρχεται στις κάλπες μόνο με θυμό, αλλά και με σύνεση, με αξιοπρέπεια και με μνήμη ενάντια σε όλους αυτούς που τόσα χρόνια μας εκφοβίζουν με διλήμματα χάους και ακυβερνησίας. Στην δημοκρατία, εξάλλου, αδιέξοδα δεν υπάρχουν.

Στις σημερινές εθνικές εκλογές πραγματοποιείται η σημαντικότερη πολιτική δήλωση της μεταπολίτευσης∙ ο Έλληνας δηλώνει ότι δεν αναγνωρίζει αυτούς που πλαστογράφησαν την υπογραφή του, υπογράφοντας για λογαριασμό του μνημόνια ανέχειας, αναξιοπρέπειας και υποτέλειας. Είμαστε ένας από τους πιο υπερήφανους και αξιοπρεπείς λαούς του κόσμου και γι'αυτό δεν μπορούμε να αυτοθυσιάζουμε τις πιο παραγωγικές μας δυνάμεις, και πρωτίστως τους νέους που δεν φταίνε σε τίποτα, στο βωμό των διεθνών συμφερόντων, των οικονομικών δολοφόνων και των εγχώριων μειοδοτών. Από σήμερα η Ελλάδα φωνάζει στον κόσμο ότι θέλει πίσω την αξιοπρέπεια και το αυτεξούσιό της.

Η ψήφος δείχνει ανατροπή.