Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση Γιαννίκου - Οι εργαζόμενοι αναλαμβάνουν δράση

Με ανάρτηση που ανέβασαν στο blog τους οι απλήρωτοι εργαζόμενοι του ALTER λίγο πριν τα μεσάνυχτα δημοσιοποιούν την άρνηση του ΔΣ της Εταιρείας να κάνει δεκτή την παραίτηση Γιαννίκου, που έχει κατατεθεί από την πρώτη του μήνα, αναβάλλοντας τη νέα γενική συνέλευση για τις 17 του Φλεβάρη.

Βέβαιοι ότι ο Κουρής επιδιώκει να καθαρίσει τη θέση του φορτώνοντας τα πάντα στον Γιαννίκο, όπως έχει ήδη συμβεί με το ζήτημα της οικονομικής κακοδιαχείρισης, δηλώνουν οι εργαζόμενοι. Ο Γιαννίκος δεν αναμένεται να ανταποκριθεί στην υποχρέωση απόδοσης του δώρου των Χριστουγέννων, παρότι μία τέτοια άρνηση αποτελεί αυτόφωρο αδίκημα. Ο δε νέος επενδυτής, που επιχειρεί να πιέσει ο Κουρής, προφανώς δεν θα δεχθεί να πληρώσει χρέη που δεν του αναλογούν. 

Με δυο λόγια, λίγο πριν τις γιορτές η υπόθεση του ALTER σε επίπεδο διοίκησης όχι μόνο δε δείχνει να αντιμετωπίζεται στρατηγικά αλλά μάλλον φανερώνει πλήρη διάλυση. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν οι εργαζόμενοι ήδη τα γραφεία της Θεσσαλονίκης δεν ηλεκτροδοτούνται ενώ έχει διαταχθεί έξωση. 

Από τη μεριά τους δηλώνουν αποφασισμένοι να επιμείνουν μέχρι να πάρουν μέχρι τελευταίας δεκάρας ό,τι τους οφείλεται, αλλά και να κινηθούν άμεσα προς κάθε κατεύθυνση προκειμένου να δουν ποιες είναι οι προθέσεις όλων των εμπλεκομένων που με την ανοχή ή την ολιγωρία τους επιτρέπουν στους δύο επιχειρηματίες να τους εμπαίζουν.
΄
Θα παρέμβουν όπως λένε τις επόμενες ημέρες στα αρμόδια όργανα με το ερώτημα αν δικαιούται η "Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε" να διατηρεί τη συχνότητα στην οποία εκπέμπει το ALTER.
Θα ρωτήσουν τις τράπεζες που θεωρητικά υποστηρίζουν το σχέδιο διάσωσης του καναλιού τι έχουν σκοπό να κάνουν άμεσα προς την κατεύθυνση αυτή και, τέλος,
Θα δηλώσουν ανοιχτά στον μεσολαβητή ότι διαφωνούν με την ένταξη του καναλιού στο άρθρο 99 και ότι θεωρούν δίκαιο να ακολουθήσει το κανάλι τη μοίρα που του επεφύλαξαν οι ιδιοκτήτες του.

Το www.bloggers-tv.gr παρακολουθεί το θέμα και θα επανέλθει άμεσα.