Σαν βρεγμένες γάτες οι οικονομικοί εισαγγελείς

Δεν κατήγγειλαν ποτέ τίποτα και σε κανένα, παραμένοντας μάλιστα στις θέσεις τους

Ούτε «οργανωμένα συμφέροντα» κατονομάστηκαν, ούτε και επίσημες καταγγελίες έγιναν. Μόνο λάσπη να αιωρείται. Και μ’ αυτά και με εκείνα, η «τιτάνια» έρευνα μίας ημέρας του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Φώτη Μακρή για τους λόγους που...

οδήγησαν προ διημέρου σε παραίτηση τους οικονομικούς εισαγγελείς Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη μπήκε φυσικά στο αρχείο.


Όπως είπε και ο ο κ. Μακρής στο έγγραφό του προς τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε με το οποίο του γνωστοποιεί την αρχειοθέτηση της υπόθεσης των δυο οικονομικών εισαγγελέων, «αποκλειστικός λόγος που οδήγησε τους δύο οικονομικούς εισαγγελείς στο να υποβάλουν την παραίτησή τους, ήταν η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, με την οποία στην ουσία τους καταργούσε προνόμια» και ότι «από την έρευνα που διεξήγαγε δεν προέκυψε ότι επιχειρήθηκε από οποιονδήποτε παρέμβαση στο έργο των δύο εισαγγελικών λειτουργών». Δηλαδή σε απλά ελληνικά ο αντιεισαγγελέας τους έκρινε «συμφεροντολόγους»!

Και οι δύο δικαστικοί λειτουργοί που παραιτήθηκαν; Επανήλθαν στη θέση τους σαν βρεγμένες γάτες, χωρίς να καταγγείλουν ποτέ τίποτα και σε κανένα. Δεν είχαν ούτε το θάρρος να βγουν να πουν δημοσίως τουλάχιστον αν υπάρχει κάποιος που τους ασκεί παρεμβάσεις στο έργο τους.

Τα συμπεράσματα δικά σας.


www.bloggers-tv.gr