Το ΣΔΟΕ του άνοιξε τον... LAK.κο του!

Συνελήφθη για χρέη ύψους 1.480.000 Ευρώ!

της Ταμάρα Τζουμαϊλη

Λάκης Γαβαλάς, επιχειρηματίας, σχεδιαστής, συμπαρουσιαστής σε reality show και...ο χαρούμενος άντρας της μόδας... Πλέον και χρεωμένος!...

Σήμερα στις 06:00 το πρωί συνελήφθη για χρέη προς το Δημόσιο έξω από το νυχτερινό κέντρο Διογένης Studio στο οποίο διασκέδαζε ο γνωστός κύριος της Showbiz. Πίσω από τη σύλληψη βρίσκεται ο Οικονομικός Εισαγγελέας κ.Πεπόνης και ο Προϊστάμενος του ΣΔΟΕ κ.Διώτης που όλο το βράδυ περίμεναν  και παρακολουθούσαν τον επιχειρηματία εντός του νυχτερινού κέντρου μαζί με άντρες της ΕΛ.ΑΣ.

Αξίζει να αναφερθεί πως αυτή η επιχείρηση σύλληψης είναι η δεύτερη που δεν ανήκει σε έρευνες της Οικονομικής Αστυνομίας αλλά στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών και Όπλων του ΣΔΟΕ σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης του Οργανωμένου Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το Δελτίο Τύπου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής:

«Συνελήφθη σήμερα (3-12-2011) νωρίς το πρωί, στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε συνεργασία με στελέχη του ΣΔΟΕ, ένας 59χρονος ημεδαπός επιχειρηματίας, κάτοικος Αθηνών, ο οποίος διώκεται με ένταλμα σύλληψης της αρμόδιας Εισαγγελικής Αρχής, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο.

Τα χρέη που τον βαρύνουν ανέρχονται στο ποσό του 1.480.000 ευρώ.

Οι κατηγορίες που τον βαρύνουν, κακουργηματικού χαρακτήρα, αφορούν στις διατάξεις του άρθρου 25 του Ν. 1882/90 όπως πλέον ισχύει, μετά την τροποποίηση με το άρθρο 3 παρ. 1 του Ν. 3943/11 «Μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο»
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».  



O Λάκης Γαβαλάς οδηγήθηκε μόλις πριν λίγο στο Δικαστήριο φορώντας χειροπέδες για το κακούργημα της μη καταβολής του Φ.Π.Α στο Δημόσιο.